Θετικές εντυπώσεις η Καλαμάτα στο πρώτο φιλικό, 1-0 τη Δήμητρα στο Πήλιο

Θετικές εντυπώσεις η Καλαμάτα στο πρώτο φιλικό, 1-0 τη Δήμητρα στο Πήλιο

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Καλαμάτα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου της φιλικού στο Πήλιο με αντίπαλο την Δήμητρα Ευξεινούπολης, ομάδα Γ’ Εθνικής την οποία κέρδισε με 1-0 με γκολ του Μεσσήνιου άσου Βαγγέλη Αλεξόπουλου στο 10o λεπτό. Η Μαύρη Θύελλα είχε και δοκάρι με τον Νατσιόπουλο στο 67’ με εκτέλεση φάουλ.

Οι παίκτες που ξεκίνησε ο προπονητής της τοπικής μας ομάδας Νίκος Αναστόπουλος, στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου στα Χάνια, ήταν οι: Αραμπατζής, Καρούτης, Κωνσταντινόπουλος, Guihoata, Γκαλίτσιος, Νατσιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Αλεξόπουλος, Bousbiba. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Καραχάλιος (τερματοφύλακας), Οικονομέας, Ψυχογιάννης, Πάγια, Ακριστινεϊ.

Το επόμενο φιλικό για τους “μελανόλευκους” θα είναι το Σάββατο 5/9 στις 10.30 το πρωί με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς (τοπική ομάδα Γ’ Εθνικής), ενώ λίγο αργότερα η καλαματιανή αποστολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στο βουνό των Κενταύρων.