Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος… έβγαλαν είδηση

Δήμαρχος και δημοτικός  σύμβουλος… έβγαλαν είδηση

«Έδειξαν» πως η Ελένη Αλειφέρη αναλαμβάνει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Εκτός από τις ανακοινώσεις του μέχρι σήμερα διοικητή Γιώργου Μπέζου, αλλά και τα μεγάλα προβλήματα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το τελευταίο διάστημα εκείνο που κυριαρχεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει τη διοίκηση του ιδρύματος, μια και η θητεία του πρώτου έχει ολοκληρωθεί.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με τη βοήθεια του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σωφρονά, αλλά και του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για το πρόσωπο της μέχρι σήμερα αντιδημάρχου Ελένης Αλειφέρη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σωφρονάς υπέβαλε ερώτηση στο δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή σχετικά με την υποστελέχωση του νοσοκομείου, προτείνοντας είτε έκδοση ψηφίσματος, με τους φορείς της υγείας του νομού, για την κάλυψη των κενών θέσεων στο νοσηλευτικό ίδρυμα είτε την πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα ειδικά για τη στελέχωση του νοσοκομείου.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στην απάντησή του σχολίασε: “Βέβαια, τώρα θα έχουμε άλλο διοικητή, οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία μαζί του” και αμέσως διόρθωσε “μαζί της”. 

Βέβαια και ο κ. Σωφρονάς στην ερώτησή του έμμεσα υπέδειξε την κα Αλειφέρη ως διάδοχο του Γ. Μπέζου.

Σε περίπτωση που επαληθευτεί το σενάριο, ο συνδυασμός της κας Αλειφέρη “Πρωτεύουσα Δύναμη” ουσιαστικά θα απορροφηθεί από αυτόν του δημάρχου Καλαμάτας, υποδηλώνοντας έτσι και τη διάλυσή του.

Παράλληλα, “χηρεύει” μια θέση αντιδημάρχου, δημιουργώντας έτσι νέα ονοματολογία για τον/την διάδοχο της Ελένης Αλειφέρη.

Το πλέον ασθενές ενδεχόμενο είναι η δημοτική παράταξη “Πρωτεύουσα Δύναμη” να εκλέξει καινούργιο επικεφαλής.

Α.Π.