Καλαμάτα: Προσαρμογή της εκδήλωσης του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Καλαμάτα: Προσαρμογή της εκδήλωσης του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι… αλλιώς, καθώς το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στην Καλαμάτα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, προσαρμόζει τις εκδηλώσεις του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ», όπως σημειώνεται, «με αίσθημα ευθύνης πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο αυτό προσαρμόζουμε το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης του Φεστιβάλ στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο αλσύλλιο της Περιφέρειας (στην πρώην Νομαρχία).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-20.00 συναυλία από τους “Red Gloves”

-20.30 συναυλία από του “Accent”

-21.00 ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-21.45 συναυλία από τους “Τρίο”».

Για την προστασία των επισκεπτών θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα:

-Το πρόγραμμα της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

«Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών! Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι “…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή”! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”: “Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!”, θα ακουστεί δυνατά!” επισημαίνεται σε σχετικό κάλεσμα.