ΠΑΕ Καλαμάτα: O Ζερόμ Γκιοατά ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο, φιλικό σήμερα με Βλαχιώτη

ΠΑΕ Καλαμάτα: O Ζερόμ Γκιοατά ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο, φιλικό σήμερα με Βλαχιώτη

Όπως αναμενόταν και ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Καλαμάτα ο Ζερόμ Γκιοατά ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο. «Ο 25χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με τη Μαύρη Θύελλα» αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Επιπλέον, σήμερα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας επί μεσσηνιακού εδάφους. Στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο της Μικρομάνης οι «μελανόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Αστέρα Βλάχιώτη και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των «μελανόλευκων», αφού τα δύο παιχνίδια στο Πήλιο δεν ήταν αντιπροσωπευτικά δεδομένου ότι το ρόστερ ήταν σε μεγάλο βαθμό ελλιπές.

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την άλλη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αντίπαλο την Ρόδο.

Ευχαριστίες
Η ΠΑΕ Καλαμάτα: εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους καταξιωμένους ιατρούς-καρδιολόγους κ. Δημήτριο Γκότση (Γεωργούλη 1, Καλαμάτα) και Νικόλαο Γιουρτούμα (Παγώνη Χρύσανθου 5, Καλαμάτα)  για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας εξετάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας αφιλοκερδώς.  Η άριστη επιστημονική τους κατάρτιση σε συνδυασμό με την αγάπη τους για τον αθλητισμό συνετέλεσαν ώστε να έχουμε μια άψογη συνεργασία.

Ο Γιώργος Πρασσάς αναλαμβάνει την αποκατάσταση του γκράφιτι της Μαύρης Θύελλας στο λιμάνι
Δράση αποφάσισε να αναλάβει η επίσημη ομάδα της Καλαμάτας για αποκατάσταση της εικόνας του γκράφιτι της Μαύρης Θύελλας στο λιμενοβραχιόνα. Σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ σημειώνονται τα εξής:

Μόνο θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που υπάρχουν από τους βανδαλισμούς αγνώστων στο σήμα της ομάδας της Μαύρης Θύελλας στην προκυμαία του λιμανιού! Το σήμα αυτό έχει κυρίαρχη θέση στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας και όσοι περνούν από εκεί αναγνωρίζουν πόσο ομορφαίνει το τοπίο.

ΝΤΡΟΠΗ στους άμυαλους και απερίσκεπτους που δεν σεβάστηκαν τίποτα και αμαύρωσαν με την πράξη τους ένα σύμβολο που αντικατοπτρίζει την αγαπημένη μας ομάδα. Ήδη ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Πρασσάς έχει δώσει εντολή για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Συστάθηκε ομάδα εργασίας Αυγενάκη – Super League 2 – Football League και ΕΠΟ
Με το προεδρείο των Super League 2 και Football League (Λ. Λεουτσάκος, Γ. Τουτζάρης, Χ. Σταμούλης) συναντήθηκε χθες ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατόπιν αίτησής τους, «προκειμένου να συζητηθούν προτάσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση των πρωταθλημάτων όσο και στη βιώσιμη και εύρυθμη λειτουργία αυτών».

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης αναφέρθηκαν στην πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τους για τη μορφή, τη διεξαγωγή και το μέλλον του πρωταθλήματος της SL2, ενημερώνοντας πως για εκείνο της FL θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες, ώστε να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι στηρίζει κάθε θεσμική τους απόφαση, ως διοργανώτρια αρχή, συμμμερίστηκε τους προβληματισμούς τους για την οικονομική στήριξη των διοργανώσεων και επικρότησε την πιθανότητα να υπάρξουν δύο όμιλοι διεξαγωγής του πρωταθλήματος της 3ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε, ωστόσο, ότι επείγει η σύνταξη ενός σχεδίου ανασυγκρότησης με άμεσες και μεσοπρόθεσμες προβλέψεις, που θα περιλαμβάνει εκείνες της προϋποθέσεις και τα κριτήρια βιωσιμότητας και να καταστεί υγιής η δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προθαλάμου της Super League 1.

Άμεσα, λοιπόν, θα συσταθεί ομάδα εργασίας με εκπροσώπους του Υφυπουργείου, της SL2-FL και της ΕΠΟ για να παρουσιάσει σε μερικές εβδομάδες πλήρες πλαίσιο λειτουργίας και χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.