iPhone 12: Τα νέα τηλέφωνα της Apple με 5G – Τα μοντέλα και οι τιμές

iPhone 12: Τα νέα τηλέφωνα της Apple με 5G – Τα μοντέλα και οι τιμές

Η ετήσια εκδήλωση λανσαρίσματος πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την αρχικά προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού

Η Apple, o τεχνολογικός κολοσσός, παρουσίασε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου τα νέα iPhone. Oι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά, τις τιμές ακόμα και τα χρώματα των νέων μοντέλων οργίαζαν το τελευταίο διάστημα και ήρθε η στιγμή το αγοραστικό κοινό να μάθει επιτέλους πώς είναι τα νέα iPhone 12.

Η ετήσια εκδήλωση λανσαρίσματος πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την αρχικά προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού.

Η οθόνη του iPhone 12 έχει την ίδια διαγώνιο με το iPhone 11 στις 6,1 ίντσες αλλά το καινούριο μοντέλο είναι πιο μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις καθώς έχουν μειωθεί τα εσωτερικά πλαίσια. Το iPhone 12 είναι 11% πιο λεπτό, 15% μικρότερο σε όγκο και 16% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του.

Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, το iPhone 12 mini 5.4 ιντσών, το iPhone 12 6.1 ιντσών, το iPhone 12 Pro στις 6.1 ίντσες και το iPhone 12 Pro Max στις 6.7 ίντσες.

Η έκδοση “Pro” τρεις κάμερες. Το νέο τηλέφωνο θα έχει γυάλινο κάλυμμα «κεραμικής ασπίδας» για να αντιστέκεται στις ρωγμές όταν πέσει. Eπίσης, θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα.

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: iPhone 12 Mini: $699,  iPhone 12: $799,  iPhone 12 Pro: $999,  iPhone 12 Pro Max: $1099

ΜagSafe   

Η Apple παρουσίασε επίσης νέες μαγνητικές θήκες και πορτοφόλια που «κολλούν» στο κινητό και την οπίσθια όψη της θήκης μέσω της τεχνολογίας MagSafe, καθώς και φορητούς, ασύρματους φορτιστές για Apple Watch και iPhone 12.   

HomePod mini 

Στην σειρά Home pod, η Apple παρουσίασε απόψε τα HomePod mini, μικρά, smart ηχεία που αλληλεπιδρούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με όλες τις φορητές συσκευές της Apple. Στις δυνατότητες της νέας, μικρότερης εκδοχής, περιλαμβάνεται η αναπαραγωγή μουσικής σε πλήρη γωνία 360 μοιρών, ενδοεπικοινωνία με άλλα HomePods και ακουστικά, καθώς και έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών του σπιτιού σε πραγματικό χρόνο.

Διαθέτει επιφάνεια αφής για τον έλεγχο της έντασης και λειτουργεί με τσιπ S5. Σε περίπτωση pairing με άλλο HomePod mini, το ζεύγος ηχείων προσφέρει στερεοφωνικό ήχο με bluetooth διασύνδεση.   Εκτός από Intercom, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφούν μηνύματα και να τα στέλνουν σε iPhone, Apple Watch, Carplay, iPad κ.λπ – ακόμα και στα Airpods. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 99 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα – λευκό και space grey. 

ethnos.gr