Lockdown για τον Χατζηπαναγιώτη στην προσωπική του «Εδέμ» στη Μεσσηνία

Lockdown για τον Χατζηπαναγιώτη στην προσωπική του «Εδέμ» στη Μεσσηνία

Ο δημοφιλής ηθοποιός διανύει τις μέρες εγκλεισμού στο αγαπημένο του κτήμα στην Καλαμάτα

Στη Μεσσηνία, στο αγαπημένο του κτήμα, αποφάσισε να περάσει τις μέρες του lockdown ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Εκεί στο κτήμα που διαθέτει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, στην προσωπική του “Εδέμ”, ο χρόνος κυλά διαφορετικά και οπωσδήποτε όχι το ίδιο ασφυκτικά, όπως θα κυλούσε σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επισκέπτεται συχνά το λατρεμένο του μέρος και το περιποιείται απ’ άκρη σ’ άκρη. Ο τεράστιος κήπος με τις πορτοκαλιές, τις ροδιές και τα μυρωδάτα λουλούδια, αλλά και το γεμάτο καλούδια μποστάνι, χρειάζεται συνεχώς περιποίηση και έτσι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκει εύκολα προφάσεις, ακόμα και το χειμώνα, για να κατεβαίνει στην Καλαμάτα, σε μία υπέροχη τοποθεσία, για να απολαμβάνει καθαρό αέρα, ηρεμία και χαλάρωση.

Αυτό κάνει και τώρα που λόγω της πανδημίας υπάρχει το lockdown. Βρίσκεται εδώ και καιρό στον επίγειο παράδεισό του, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα σκυλιά του και δεν αγχώνεται καθόλου για το πότε θα επιστρέψει.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λόγω υποχρεώσεών της με το J2US, δεν μπορεί να τον ακολουθεί, όπως και η Δανάη Μπάρκα, που λόγω της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» πρέπει να βρίσκεται καθημερινά στα τηλεοπτικά πλατό.

Όμως, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δε δείχνει να στενοχωριέται καθόλου για τη… μοναξιά του, αφού έχει δεκάδες πράγματα να κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πράγματα που του αρέσουν πολύ και τον βοηθούν να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να απολαύσει όμορφες στιγμές στη φύση, που τόσο πολύ αγαπά.

gossip-tv.gr