Μεσσηνία: 59 πρόστιμα το Σαββατοκύριακο

Μεσσηνία: 59 πρόστιμα το Σαββατοκύριακο

Αρκετά από τα πρόστιμα που επιβάλλονται στην Περιφέρεια είναι στη Μεσσηνία

Αρκετά πρόστιμα επιβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία, τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για μη δικαιολογημένη μετακίνηση, αλλά και υπεράριθμους επιβάτες σε αυτοκίνητο.

Ειδικότερα την Παρασκευή, για μη δικαιολογημένη μετακίνηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επιβλήθηκαν 14 πρόστιμα και από αυτά τα 8 ήταν στη Μεσσηνία.

Για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επιβλήθηκαν συνολικά 54 πρόστιμα και από αυτά τα 13 βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία.

Ταυτόχρονα την Παρασκευή το βράδυ βεβαιώθηκε και μια παράβαση για παραβίαση ωραρίου σε καφενείο στην Καλαμάτα και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Συνολικά στη Μεσσηνία την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν 95 έλεγχοι.

Αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα ελεύθερης κυκλοφορίας, καθώς από το Σάββατο ξεκίνησε το lockdown και τα πρόστιμα διπλασιάστηκαν από 150 σε 300 ευρώ.

Έλεγχοι Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για περιορισμό μετακίνησης επιβλήθηκαν 42 πρόστιμα, εκ των οποίων τα 13 βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία. Για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επιβλήθηκαν 27 πρόστιμα, εκ των οποίων τα 6 στη Μεσσηνία. Στη Μεσσηνία βεβαιώθηκαν και 4 παραβάσεις για υπεράριθμους σε αυτοκίνητα. Συνολικά στη Μεσσηνία έγιναν 95 έλεγχοι.

Την Κυριακή, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιβλήθηκαν για περιορισμό κίνησης 54 πρόστιμα και από αυτά τα 26 βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία. Για τη μη χρήση μάσκας και μη τήρηση αποστάσεων στην Περιφέρεια επιβλήθηκαν 47 πρόστιμα και τα 10 από αυτά βεβαιώθηκαν σε πολίτες στη Μεσσηνία. Συνολικά, στο νομό μας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 105 έλεγχοι.