ΕΟΔΥ: Μοριακά τεστ σε Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

ΕΟΔΥ: Μοριακά τεστ σε Δικαστικό Μέγαρο  Κυπαρισσίας και ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Μοριακά τεστ COVID-19 διενεργήθηκαν χθες το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας από τον ΕΟΔΥ ύστερα από σχετικό αίτημα του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Θανάση Πετρόπουλου.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο οποίος είχε βρεθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, ενώ φέρεται ως ύποπτο κρούσμα δικαστικός υπάλληλος στην Κυπαρισσία.

Η ανταπόκριση του ΕΟΔΥ ήταν άμεση και χθες Κινητή Ομάδα προέβη σε λήψη δειγμάτων από 85 άτομα, δικαστές και εισαγγελείς που υπηρετούν στην Κυπαρισσία, τον πρόεδρο και δικηγόρους-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, δικαστικούς υπαλλήλους, άτομα που συνεργάζονται με δικαστικές υπηρεσίες, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Α.Τ. Τριφυλίας, όπως και δημοσιογράφους.

Ακολούθως η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ μετέβη στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών για διενέργεια μοριακών τεστ σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους. Τα δε αποτελέσματα των μοριακών τεστ αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.