Έσωσαν σκύλο που κινδύνευε σε ρέμα στο Καλό Νερό! (φωτογραφίες)

Έσωσαν σκύλο που κινδύνευε σε ρέμα στο Καλό Νερό! (φωτογραφίες)

Η πραγματική, βαθύτερη και πλατύτερη έννοια της λέξης ανθρωπιά βρήκε άγιες μέρες που διανύουμε την απόλυτη έκφρασή της με την ευαισθητοποίηση κατοίκου του Καλού Νερού ο οποίος κινητοποίησε τις Αρχές για τη διάσωση ενός σκύλου που είχε πέσει σε ρέμα και κινδύνευε!

Η ανθρωπιά δεν εξαντλείται μόνο ως προς την έγνοια, την καλοσύνη και την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο αλλά έχει να κάνει με ισχυρά συναισθήματα στην καρδιά του ανθρώπου και για κάθε έμψυχο ον!

Ο Αρίστος Σιγέρης στο Καλό Νερό διαπίστωσε ότι ένας σκύλος βρισκόταν, άγνωστο πως, εγκλωβισμένος σε ρέμα παρακείμενο του εθνικού δρόμου εντός των ορίων του οικισμού και κινδύνευε η ζωή του. Άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική υπηρεσία και πριν λίγο πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση του σκύλου. Κατέβηκαν με προσοχή στο ρέμα και έβγαλαν το τρομαγμένο, καταπονημένο κι εξαντλημένο σκυλί στο ύψος του δρόμου.

Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και ο δήμος Τριφυλίας από τον οποίο ενημερώθηκε φιλόζωος που έσπευσε στο σημείο για τη φροντίδα του σκύλου και τη μεταφορά του σε ασφαλές χώρο προσωρινής φιλοξενίας.