H ποδοσφαιρική Μεσσηνία θρηνεί το χαμό του Πέτρου Κατσιλιέρη

H ποδοσφαιρική Μεσσηνία θρηνεί το χαμό του Πέτρου Κατσιλιέρη

Τους δικούς της στενούς δεσμούς είχε η ποδοσφαιρική και εν γένει η αθλητική Μεσσηνία, με τον Πέτρο Κατσιλιέρη με την είδηση του χαμού του να βυθίζει στο πένθος πολλούς συλλόγους και ανθρώπους του αθλητισμού. Μεταξύ άλλων συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Μαύρη Θύελλα, ο Πάμισος, ο Εθνικός Μελιγαλά και ο Αίαντας Καλαμάτας:

Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Καλαμάτα
Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Πέτρου Κατσιλιέρη. Ο εκλιπών έφυγε στα 73 του από την επάρατη νόσο. Υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ήταν ένθερμος οπαδός της ομάδας μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Παμίσου Μεσσήνης
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μεσσήνης ο Πάμισος εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Πέτρου Κατσιλιέρη.

Ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας ήταν μέλος της αθλητικής οικογένειας του Παμίσου αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπήρξε αθλητής της ομάδας και ήταν κοντά της όχι μόνο όσο φορούσε την φανέλα του τριφυλλιού αλλά και σαν θεσμικός.
Πέτρο Κατσιλιέρη Καλό Παράδεισο!

Τα συλλυπητήρια του Εθνικού Μελιγαλά
Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του  Α.Ο. Εθνικού Μελιγαλά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πέτρου Κατσιλιέρη  που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο κ. Κατσιλιέρης  ήταν Μεσσήνιος Πολιτικός με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό.

Αίαντας Καλαμάτας
Θέλουμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της κοινωνίας μας, φίλο του ποδοσφαίρου και πρώην βουλευτή Μεσσηνίας ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗ.