Παράδοση isobox σε Νοσοκομείο Καλαμάτας και Κέντρο Υγείας Μεσσήνης από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Παράδοση isobox σε Νοσοκομείο Καλαμάτας  και Κέντρο Υγείας Μεσσήνης από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Παραδόθηκαν χθες από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας οικίσκοι τύπου isobox στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης. 

Αρχικά ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Καπέλιος, παρέδωσαν στη διευθύντρια του Κ.Υ. Μεσσήνης, κα Ρούση, τον εν λόγω οικίσκο, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την ΠΕ Μεσσηνίας, παρουσία και του δημάρχου Γεωργίου Αθανασόπουλου. 

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, παρουσία και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Βασίλη Καπέλιου και Άννας Καλογεροπούλου, παρέδωσε στη διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, έναν οικίσκο, δίχωρο, τύπου isobox, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Οι οικίσκοι διατέθηκαν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του κορονοϊού Covid-19. 

Να σημειωθεί πως η παράδοση των οικίσκων εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας «για την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας, προκειμένου να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη συνολική προσπάθεια όλων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασόπουλος.