«Πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος» από την ΤΕΜΕΣ

«Πρόγραμμα 2021, Προορισμός  Πελοπόννησος» από την ΤΕΜΕΣ

Tο «Πρόγραμμα 2021, Προορισμός Πελοπόννησος» παρουσίασαν στο δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, εκπρόσωποι της ΤΕΜΕΣ και του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες. Κατά την τηλεδιάσκεψη υπήρξε ενημέρωση για το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του και αναζητήθηκαν πιθανές συνέργειες.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αναπτύσσεται με αφορμή τον εορτασμό για την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και με σκοπό να απευθυνθεί ένα κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες να έρθουν στην Πελοπόννησο και να βιώσουν την ιστορία. Αφορά συνολικά 8 πόλεις, με την Καλαμάτα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα ακολουθήσει νέα συζήτηση τις επόμενες ημέρες.

Στην τηλεδιάσκεψη, εκτός από το δήμαρχο, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης, ο Ξενοφών Κάππας, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Μαρίνα Παπατσώνη, γενική διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εταιρικών Υποθέσεων της ΤΕΜΕΣ, η Νατάσα Γλαράκη, υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων ΙΚΒΚΚ και η Σοφία Αντωνιάδου, CEO / Discover Greek Culture.