Συνεχίζεται μέσα στις γιορτές η δίκη για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Συνεχίζεται μέσα στις γιορτές η δίκη  για το βιασμό της ανήλικης στη Μάνη

Την άλλη εβδομάδα, στις 29 Δεκεμβρίου, θα συνεχισθεί η δίκη για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση μίας 12χρονης σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με κατηγορουμένους έναν 56χρονο ιερέα και τον 67χρονο παππού του κοριτσιού.

Η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ την επόμενη Τρίτη αναμένεται να καταθέσει η παιδοψυχολόγος που είχε ορισθεί τότε από την Αστυνομία. Απομένουν δε οι καταθέσεις δύο παιδοψυχιάτρων που συμμετείχαν στις ανακριτικές καταθέσεις που έδωσε το κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται ο 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση. Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Β.Β.