Τα πρόστιμα του Σαββατοκύριακου στη Μεσσηνία

Τα πρόστιμα του  Σαββατοκύριακου στη Μεσσηνία

Αρκετοί έλεγχοι και συνολικά 35 πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Αστυνομία σε πολίτες στη Μεσσηνία, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για παράβαση μέτρων που αφορούν στην προστασία από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, την Παρασκευή στη Μεσσηνία πραγματοποιήθηκαν 94 έλεγχοι και δε βεβαιώθηκε κανένα πρόστιμο, ούτε για μη χρήση μάσκας, αλλά ούτε και για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν 757 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 31 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο στη Μεσσηνία έγιναν 143 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 21 πρόστιμα για απαγόρευση μετακίνησης. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν 801 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 16 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 59 για περιορισμό κίνησης.

Τέλος, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 154 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και 9 για απαγόρευση μετακίνησης. Αντίστοιχα σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν 705 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 30 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.