Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλαμάτας

Υπό βροχή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλαμάτας

Χθες βράδυ, παρά τη δυνατή βροχή, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ, καθώς και εργαζόμενοι σε αυτήν.

Σε σύντομες δηλώσεις του ο Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε ότι η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε στους εργαζομένους της διοίκησης και τους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ. Καλαμάτας. Επαγγελματίες που, όπως είπε, δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, με τη δοκιμασία να έχει ξεκινήσει εδώ και μια 10ετία με την οικονομική κρίση.

Όσο για την υγειονομική κρίση, εξέφρασε την ελπίδα ότι βρισκόμαστε στο τέλος και σύντομα θα βγούμε από αυτό το τούνελ, καθώς η επιστήμη έκανε για ακόμα μια φορά το χρέος της.

Τέλος, δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ΔΙΟΚΛΗΣ, θα κάνει ό,τι πρέπει για να διασφαλιστεί η υγεία και των εργαζομένων του ΒΙΟΠΑ. Έτσι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα κάνει εκεί rapid test.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ και αντιδήμαρχος, Αναστάσης Σκοπετέας, ανέφερε ότι όλοι βιώνουμε μια δύσκολη υγειονομική κρίση και έτσι οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΔΙΟΚΛΗΣ τηρούν τις παραδόσεις και τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το ΒΙΟ.ΠΑ., πρόσθεσε, αποτελεί σημείο αναφοράς για την Καλαμάτα και είναι ζωτικό κύτταρο για την πόλη, καθώς εκεί δραστηριοποιούνται ικανοί και άξιοι επαγγελματίες που παρέχουν, παρά την κρίση, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η, δε, διοίκηση της ΔΙΟΚΛΗΣ από την πλευρά της θα συνεισφέρει σε κάθε προσπάθεια των επαγγελματιών.

Τέλος, ο κ. Σκοπετέας ευχαρίστησε το δήμαρχο Καλαμάτας για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και για την αμέριστη, όπως τη χαρακτήρισε, στήριξη σε κάθε προσπάθεια της Εταιρείας. Ευχαρίστησε ακόμα τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζομένους στη ΔΙΟΚΛΗΣ, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και του χρόνου, στην αντίστοιχη εκδήλωση, όταν γίνει καταμέτρηση, να μην απουσιάζει κανείς.

Ο Κυριάκος Ψυχάρης, που πήρε το λόγο τελευταίος, ανέφερε ότι η φετινή περίπτωση είναι ιδιάζουσα, κάτι που βιώνει όχι μόνο το ΒΙΟ.ΠΑ., αλλά όλος ο κόσμος. Κλείνοντας ευχαρίστησε το δήμαρχο Καλαμάτας για την παρουσία του στη χθεσινή εκδήλωση, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΙΟΚΛΗΣ για τις προσπάθειες να βοηθηθούν οι επαγγελματίες του Πάρκου, ενώ ευχήθηκε στην επόμενη εκδήλωση να δώσουν το «παρών» περισσότεροι, κάτι που φέτος ήταν ανέφικτο.
Π.Μπ.