Ανοίγει το κολυμβητήριο Καλαμάτας για τους επίλεκτους Μάριο Χρυσομάλλη, Άρτεμη Πατικοπούλου

Ανοίγει το κολυμβητήριο Καλαμάτας για τους επίλεκτους Μάριο Χρυσομάλλη, Άρτεμη Πατικοπούλου

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο από εξωτερικό συνεργείο οι εργασίες διαμόρφωσης της δυτικής πλευράς της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, ώστε να τοποθετηθούν οι νέοι βατήρες.

Χθες έγινε ένα ακόμη βήμα με το προσωπικό του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας να προχωρά σε καθαρισμό και το μεσημέρι ξεκίνησε η πλήρωση της δεξαμενής με νερό.

Έτσι, μετά από καιρό η πισίνα του κολυμβητηρίου Καλαμάτας θα είναι διαθέσιμη να φιλοξενήσει τα προγράμματα που εξαιρούνται από το λοκ ντάουν, όπως είναι οι προπονήσεις κοινού για λόγους υγείας και η προετοιμασία του επίλεκτου πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Μάριου Χρυσομάλλη, ο οποίος κυνηγάει όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος πέτυχε να προστεθούν άλλοι 74 κολυμβητές  και κολυμβήτριες στις λίστες προπόνησης που επιτρέπει η ΓΓΑ κατ’ εξαίρεση του λοκ ντάουν. Έτσι προστίθενται στους 49 που ήδη είχαν τη δυνατότητα προπόνησης και στους 29 της Προολυμπιακής μας ομάδας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός κολυμβητών / τριών που μπορούν να προπονούνται, να ανέρχεται πια στους 152, επί πλέον των 75 προπονητών τους που έχουν δηλωθεί.

Στην Τρίτη αυτή λίστα περιλαμβάνεται μια ακόμη Καλαματιανή επίλεκτη κολυμβήτρια, η Άρτεμις Πατικοπούλου του Άργη, που πλέον όμως έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Παλαιού Φαλήρου.