Λύθηκε παρεξήγηση…

Λύθηκε παρεξήγηση…

Στις ερωτήσεις που δέχθηκε αμέσως μετά τις δηλώσεις του έξω απ’ τον Νοσοκομείο Καλαμάτας ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης, έδειξε μιαν «ενόχληση» αναφορικά με πράγματα που είχαν ειπωθεί από το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας κ. Κατσαφάδο, όπως π.χ. την ανάγκη περισσότερων εμβολιαστικών κέντρων στην περιοχή, κάτι για το οποίο ρώτησαν και οι συνάδελφοι. 

Αμέσως μετά το νοσοκομείο ο κ. Καρβέλης βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι» τη δουλειά που συντελείται εκεί εν μέσω πανδημίας όσο και την «ετοιμότητά» του να συμβάλει ως εμβολιαστικό κέντρο από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οπότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του πληθυσμού. 

Ο κ. Κατσαφάδος υπογράμμισε ότι όσα είχε πει στη σύσκεψη στο Δημαρχείο δεν είχαν ως σκοπό να ασκήσουν κάποιου είδους αντιπολίτευση, αλλά να συμβάλει με την όποια εμπειρία έχει στο σχεδιασμό της κυβέρνησης… 

Με την επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ συνέπεσαν και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών σε 8.000 ημερησίως από 5.000 που είναι ο στόχος σήμερα. 

Η συνάντηση των δυο ανδρών, πάντως, όπως «μαρτυρούν» και όσοι βρέθηκαν εκεί, έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα. 

Κ.