Έναρξη απόψε για το διαδικτυακό 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Έναρξη απόψε για το διαδικτυακό 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Προσαρμοσμένο στις συνθήκες της πανδημίας, με πολύ κέφι και αποκριάτικη διάθεση, ξεκινά σήμερα το 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Φέτος όλες οι δράσεις, τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Χθες, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης  “Φάρις” Παντελής Δρούγας και η πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής Κέλλυ Φερέτου, παρουσίασαν το πρόγραμμα του 9ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, καλώντας μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν μέσα από τις δράσεις που θα εξελιχθούν αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και παιχνίδια που προγραμματίζονται.

Στη συνέντευξη παρούσα ήταν και η Καλαματιανή τραγουδίστρια Κιάννα (Κωνσταντίνα Ζέρβα), η οποία θα συμμετέχει αφιλοκερδώς στην τελετή έναρξης.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα

Ακολουθεί αναλυτικά το διαδικτυακό πρόγραμμα του 9ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας kalamatianokarnavali.gr. Συγκεκριμένα:

26 Φεβρουαρίου
Τελετή έναρξης: Ώρα: 22.00, τραγούδι: Kianna, παρουσίαση: Δημήτρης Γκολώνης

27 Φεβρουαρίου
“Το Καρναβάλι των Ζώων”- παιδικό βίντεο. Προβολή: Σάββατο ώρα: 18.00 kalamatianokarnavali.gr, kalamata.gr (ευγενική προσφορά του Δήμου Ιωαννιτών)

28 Φεβρουαρίου
Προσκοπικά παιχνίδια, κατασκευή αποκριάτικης μάσκας live  Προβολή: Κυριακή ώρα: 18.00   kalamatianokarnavali.gr, kalamata.gr, Live 3 Beat   Rock Cover Band / Ροδανθός Brooklin   Βαγγέλης Νικολούζος / Δημήτρης     Αρτεμιάδης / Κώστας Κερασίδης, ώρα: 20.00-22.00  Facebook: Καλαματιανό Καρναβάλι

1 Μαρτίου
Σύγχρονη τηλεαπασχόληση (οδηγίες για το διαγωνισμό “Το Καρναβάλι των Ζώων”)

4 Μαρτίου
Βραδιά τραγουδιού με τον Παναγιώτη Μάλαμα, ώρα: 21.30

5 Μαρτίου
Live disco party από το Rock Bar Kyttaro με dj τον Νίκο Νικολακέα Ώρα: 21.00

6 Μαρτίου
Κούκλα Challenge:  Φτιάχνω μια κούκλα από τα ΚΔΑΠ, βίντεο κατά της ενδοσχολικής βίας, Βραδιά με το συγκρότημα ”Ήχος του Νότου”, ώρα: 21.30

7 Μαρτίου
Μαγικά με το μάγο Σανκάρα, κατασκευή χαρταετού από τους προσκόπους, βίντεο με την παιδική παρέλαση  από το 1ο παιδικό καρναβάλι,   ώρα:19.00

10 Μαρτίου
Avatar Challenge:  Δημιούργησε το δικό σου Avatar, κατασκευή χαρταετού  από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

12 Μαρτίου
Disco – Trash Party | 70s, 80s, 90s Live dj set (Πάνος Βατζής – Κουτίβας Γιάννης), ώρα: 21:00   Live Streaming Brooklyn live stage Facebook: Καλαματιανό Καρναβάλι

13 Μαρτίου
Dejavu Φεστιβάλ τραγουδιού και μίμησης, ώρα: 19.00

14 Μαρτίου
Τελετή Λήξης, ώρα: 19.00  Live με τον Pari Naqual Παρούμπα – Χορεύουμε για τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ   (φιλανθρωπικός σκοπός) -Βίντεο ανασκόπηση. Παρουσίαση: Βανέσσα Αδαμοπούλου.