Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας κατήγγειλε παραεμπόριο στη λαϊκή αγορά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας κατήγγειλε παραεμπόριο στη λαϊκή αγορά

Παραεμπόριο στη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας κατήγγειλε το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας μέσω και σχετικής δημοσίευσης στη σελίδα του στο facebook. Δεν είναι η πρώτη φορά που το θεσμικό όργανο έκφρασης εμπόρων κι επαγγελματιών της πόλης αναφέρεται στο μείζον ζήτημα του παραεμπορίου, αφού το όλο ζήτημα τίθεται σε κάθε και με κάθε ευκαιρία προς κάθε αρμόδια Αρχή και υπηρεσία στην περιοχή.

Ωστόσο, διαρκούσης της πανδημίας και με αλλεπάλληλα μέτρα για τον κορωνοϊό να πλήττουν τους εμπόρους κι επαγγελματίες, οι εικόνες παραεμπορίου το Σάββατο στη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας σαν να μην τρέχει τίποτα, ως φαίνεται εξόργισαν τους επαγγελματίες κι εμπόρους – μέλη του Συλλόγου.

Και ο Σύλλογος τόνισε σχετικά: «Σάββατο 06/02/2021. Παραεμπόριο δίχως τέλος στη Λαϊκή Αγορά Κυπαρισσίας. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να πράξουν τα δέοντα.».

Όπως πληροφορηθήκαμε, μετά τη δημόσια παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου υπήρξε έλεγχος της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό εάν διαπιστώθηκαν παραβιάσεις των μέτρων και παράνομη συμμετοχή στη Λαϊκή Αγορά για πώληση βιομηχανικών προϊόντων κ.ά. από άλλη Π.Ε. και Περιφέρεια…