Στη Ράχη το επόμενο «πάρκο τσέπης»

Στη Ράχη το επόμενο «πάρκο τσέπης»

Σε εξέλιξη είναι η υλοποίηση του προγράμματος δημιουργίας «πάρκων τσέπης» στην Καλαμάτα. Ήδη στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα δύο «πάρκα τσέπης» επί της Νέδοντος και επί της Ασκληπιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στο πάρκο στη συμβολή των οδών Π. Καίσαρη και Βύρωνος.

Χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε τη γειτονιά της Ράχης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δ. Μαστραγγελόπουλο, τον ειδικό συνεργάτη – πολιτικό μηχανικό Β. Κουτραφούρη και τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Π. Νασόπουλο και Β. Χρονόπουλο.

Εκεί, εντός των επόμενων ημερών, θα ξεκινήσουν οι εργασίες δημιουργίας νέου «πάρκου τσέπης». Πρόκειται για χώρο στη συμβολή των οδών Στενυκλάρους και Μανιακίου, έκτασης περίπου 200 τ.μ.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα ακολουθήσουν, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με κατοίκους της περιοχής. Επίσης, έδωσε οδηγία για άμεση αποκατάσταση φθορών και σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων στη μικρή πλατεία επί της οδού Άριος στη γειτονιά της Ράχης.