Άγγελος Συρίγος: «Συνεχίζουμε στην ιδέα της Ελευθερίας για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας»

Άγγελος Συρίγος: «Συνεχίζουμε στην ιδέα της Ελευθερίας  για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας»

Την κυβέρνηση, κατά το χθεσινό εορτασμό, εκπροσώπησε ο Μεσσήνιος στην καταγωγή, υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος.

Στο μήνυμά του για τον εορτασμό ο κ. Συρίγος τόνισε: «Πριν από 200 χρόνια, σήμερα σε αυτή την εδώ την πλατεία, σε αυτό το ναό μπροστά, οι συμπατριώτες μας απελευθέρωσαν την πρώτη πόλη της Ελλάδος. Τιμούμε τη μνήμη τους, συνεχίζουμε στην ιδέα της Ελευθερίας, για την οποία αυτή πολέμησαν… Χρόνια πολλά σε όλους μας, του χρόνου να είναι όλα καλύτερα, για να το γιορτάσουμε όπως πρέπει»

Στο μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υφυπουργός Άγγελος Συρίγος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος.

Ο υφυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από το μητροπολίτη, ενώ κατά τη συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα εκκλησιαστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, με έμφαση σε αυτό της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον κ. Συρίγο για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του.