«Η Καλαμάτα και η Γένεση του Νεοελληνικού Κράτους» του Γιάννη Μ. Αποστολάκη

«Η Καλαμάτα και η Γένεση του Νεοελληνικού Κράτους» του Γιάννη Μ. Αποστολάκη

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνεγερτικού αγώνα το ερευνητικό πρόγραμμα «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» οργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση τριών βιβλίων.

Απόψε στις 7:00 μ.μ. παρουσιάζεται

«Η Καλαμάτα και η Γένεση του Νεοελληνικού Κράτους»

Σάββατο 20 Μαρτίου, 7.00 μ.μ.

Συγγραφή: Γιάννης Μ. Αποστολάκης

Ομιλητές: Α. Αποστολάκη, εκδότρια Εφημερίδας «Θάρρος», Ηλ. Μπιτσάνης, δημοσιογράφος και ο καθηγητής Θ. Χρήστου.

Συντονισμός: Καθηγητής Ν. Ζαχαριάς

-«Καλαμάτα 1830-1930: Το μεταβαλλόμενο πρόσωπο μιας επαρχιακής πόλεως από την ίδρυση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους  έως την περίοδο του μεσοπολέμου»

Όλοι οι συμμετέχοντες, στο πλαίσιο των ευρύτερων μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού, θα μιλήσουν από το χώρο τους. Το διαδικτυακό κοινό θα μπορεί να υποβάλει ερωτήσεις στους ομιλητές στο παράθυρο διαλόγου που προσφέρει η πλατφόρμα Zoom.

Σημειώνεται πως για την παρακολούθηση της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να κάνουν προ-εγγραφή μέχρι και δύο ώρες πριν από την έναρξη της συζήτησης στο σύνδεσμο ο οποίος υπάρχει και στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook (https://www.facebook.com/kalamata1821):

https://us02web.zoom.us/j/87285804725?pwd=eDVZVVBQb2dvZzIxL3lBcDIyemxVQT09&fbclid=IwAR0Nyv3gHZW658TFlgKJJtj82UJgXy0UCOIDHUllWEl-NjZwdA3bt24U1sI#success