Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε νέα αστυνομική επιχείρηση σ΄όλη τη Μεσσηνία

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα  σε νέα αστυνομική επιχείρηση σ΄όλη τη Μεσσηνία

Νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Μεσσηνία με συνολικά 29 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα. Παράλληλες επιχειρήσεις διενεργήθηκαν σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 888 άτομα, εκ των οποίων 665 ήταν Έλληνες και 223 αλλοδαποί, καθώς και σε 676 οχήματα. Προσήχθησαν δε 94 άτομα, από τα οποία 49 ήταν Έλληνες και 45 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 55 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν συνολικά 152 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 25 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα: Στη Μεσσήνη συνελήφθη ένας 46χρονος καθώς σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρήκαν να έχει 0,4 γραμμάρια ηρωίνης. Στην Καλαμάτα από την ίδια αστυνομική ομάδα συνελήφθη ένας 21χρονος, καθώς κατείχε 2 γραμμάρια χασίς. Στην Κορώνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 62χρονος, καθώς είχε ποσότητα χασίς βάρους 13,2 γραμμαρίων. Τέλος, στην Καλαμάτα από την ΟΠΚΕ συνελήφθη κι ένας 29χρονος, γιατί κατείχε 3,1 γραμμάρια χασίς.

-Δύο άτομα, για κλοπή ηλεκτρονικής ενέργειας 

-Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο 

-Έξι άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 

-Τέσσερις αλλοδαποί σε διάφορα μέρη της Μεσσηνίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.