Χιλιάδες ελέγχους στα διόδια Πελοποννήσου σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας

Χιλιάδες ελέγχους στα διόδια Πελοποννήσου σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας

Πάνω από 15.000 ελέγχους μέσα σε ένα 24ωρο πραγματοποιήθηκαν σε οχήματα στις εθνικές οδούς και στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Μεγάλη Τετάρτη. Πάνω από 10.000 ήταν οι έλεγχοι των αστυνομικών στην Κορινθία στους κλάδους του αυτοκινητοδρόμου για Τρίπολη – Καλαμάτα και  Πάτρα. Συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τη Μεγάλη Τετάρτη, σε δρόμους και πόλεις, πραγματοποιήθηκαν 15.462 έλεγχοι.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη στα διόδια Νεστάνης, Σπαθοβουνίου και Βελιγοστής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είχαν πραγματοποιηθεί 10.682 έλεγχοι και είχαν βεβαιωθεί πάνω από 100 παραβάσεις για απαγορεύσεις που αφορούν στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ αρκετά από αυτά τα οχήματα αναγκάσθηκαν να επιστρέψουν, αφού δεν τους επιτράπηκε να περάσουν τα διόδια. 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πρόστιμα, σε 501 ελέγχους στη Μεσσηνία δεν επιβλήθηκε κανένα για μη χρήση μάσκας, αλλά τέσσερα για παραβιάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. 

Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου επιβλήθηκαν συνολικά έξι πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 57 για περιορισμό κίνησης.

Β.Β.