Για γέλια ή για κλάματα;

Για γέλια ή για κλάματα;

Δανείζομαι ένα κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας σε διάφορα sites του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κείμενο που αξίζει να δούμε πώς οδηγεί στη μισαλλοδοξία, το ρεμβασισμό και στην ισοπέδωση.

Το κείμενο είναι πραγματικό, που κάποιος ενέπνευσε και κάποιοι διαμοίρασαν στο εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας: «Ξεσηκώνονται οι Έλληνες του εξωτερικού για την κατάσταση στην Ελλάδα, επειδή εμείς εδώ στην Ελλάδα ζούμε κάτω από τυραννικό καθεστώς σε μια σύγχρονη χούντα που έχει επικεφαλής ένα στυγνό δικτάτορα που λέγεται Μητσοτάκης και ο οποίος έχει καταλύσει τους θεσμούς, άνθρωποι συλλαμβάνονται αναίτια, φυλακίζονται άνευ δίκης, άλλοι βασανίζονται, άλλοι ξυλοκοπούνται και γυναίκες εξευτελίζονται».

Μάλιστα η εφημερίδα των συντακτών είχε κύριο (!) άρθρο: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης ξεπλένει τους χουντικούς» κι ένα παραληρηματικό κείμενο με τίτλο: «Η 21 Απριλίου του Κυριάκου Μητσοτάκη.».

Τι να πει κανείς, έλεος πια, ντροπή! Ύστερα από αυτά, όλα να τα περιμένεις. Αναρωτιέμαι, τι άλλο θα χρησιμοποιήσουν για να προκαλέσουν; Και ποιος είναι ο εγκέφαλος που τα σκέφτεται και τα καθοδηγεί;

Το άλλο: άτομο με κινητικά προβλήματα ανέβηκε στην Ακρόπολη για να περιηγηθεί το χώρο και άγνωστο πώς βρέθηκε με το άτομο που το συνόδευε στα Προπύλαια της Ακρόπολης, σε χώρο που δεν ενδείκνυται για κίνηση με αμαξίδιο.

Με αφορμή αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και τα προσκείμενα Μέσα Ενημέρωσης έσπευσαν να χρεώσουν στη Μενδώνη το ατύχημα! Λες και η υπουργός έσπρωξε το συνοδό και το ανάπηρο άτομο στο σκαλί στα Προπύλαια.

Παιδιά, σοβαρευτείτε, το κόμμα είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε, η Ελλάδα όμως ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Του Μιχάλη Σούμπλη