Γνωρίστε το Asfaleies24.gr – Τον νέο τρόπο να ασφαλίζεστε online!

Γνωρίστε το Asfaleies24.gr – Τον νέο τρόπο να ασφαλίζεστε online!

Το Asfaleies24 αποτελεί τον νέο τρόπο να ασφαλίζεστε onlineκαι να εξοικονομείτε χρήματα, σε μια πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, οικίας, σκάφους, κ.α.

Πως όμως μπορεί να σας βοηθήσει η ιστοσελίδα να ασφαλιστείτε οικονομικά σε μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία;

Υπηρεσίες του Asfaleies24

Η ιστοσελίδα προσφέρει μέσω των συνεργατών της, άμεση σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα! Αυτό σημαίνει ότι εσείς απλά εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας όπως όνομα, επώνυμο, ηλικία καθώς και στοιχεία του οχήματος και η ιστοσελίδα σας επιστρέφει τις χαμηλότερες τιμές για μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών!

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία είναι η ασφάλεια αυτοκινήτων ενώ ακολουθεί η online ασφάλιση μηχανής με δεκάδες επιλογές για να επιλέξει ο κάθε αναβάτης.

Τι κάνει όμως την συγκεκριμένη ιστοσελίδα να ξεχωρίζει; Μα φυσικά ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες ασφαλιστικές, με ένα κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα

Κάνοντας σύγκριση τιμών από τη μια εξοικονομείτε χρήματα καθώς βλέπετε τις τιμές από όλες τις ασφαλιστικές ενώ από την άλλη επιλέγετε την ιδανικότερη ασφάλιση με βάση τις ανάγκες σας.

Έχοντας μια πλήρη εικόνα για το τι προσφέρουν οι εταιρείες και σε ποια τιμή, εσείς απλά επιλέγετε την κάλυψη που είναι ιδανική για το όχημά σας.

Γιατί να πληρώνετε παραπάνω για καλύψεις που δεν σας ενδιαφέρουν και γιατί να επιλέγετε μια ασφαλιστική, με βάση αυτά που σας προτείνει ο προσωπικός σας ασφαλιστής;

Τώρα μπορείτε να κάνετε με διαφάνεια μια αναλυτική έρευνα αγοράς, να συγκρίνετε τιμές και να επιλέγετε την οικονομικότερη ασφάλιση που μπορείτε να τη διαμορφώσετε, προσθαφαιρώντας καλύψεις, ανάλογα τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Είδη ασφάλεια που θα βρείτε online

Όπως γράψαμε και στην αρχή, η πιο δημοφιλής υπηρεσία ασφάλισης onlineείναι η ασφάλεια αυτοκινήτου. Το ποσοστό των οδηγών που ασφαλίζονται onlineολοένα και αυξάνεται καθώς έτσι εξοικονομούν χρήματα και επίσης επιλέγουν την ασφαλιστική της αρεσκείας τους, δίχως να πληρώνουν χρήματα για παροχές που δε χρειάζονται.

Ακολουθεί η ασφάλεια μηχανής και μετά ανοδική τάση έχουν η ασφάλεια υγείας καθώς και η ασφάλιση σκάφους και κατοικίας.

Στην ασφάλεια υγείας μπορείτε να βρείτε αρκετές επιλογές online–από απλές κάρτες υγείας που σας εξασφαλίζουν εκπτώσεις σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα μέχρι πλήρη πακέτα ασφάλισης για να ξενοιάσετε με το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας!

Στην ασφάλιση σκάφους τα προγράμματα αστικής ευθύνης είναι πολύ οικονομικά, καθώς οι τιμές ξεκινάνε από μόλις 24€ / χρόνο!

Μερικές ασφαλιστικές σας προσφέρουν και εξτρά υπηρεσίες όπως κλοπή μηχανής, κ.α. Αυτές μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά κάνοντας μια αναζήτηση ασφάλειας μέσα από το Asfaleies24.gr

Τέλος, η ασφάλεια κατοικίας είναι μια από τις ασφάλειες με ανοδική τάση κάθε χρόνο καθώς όλοι αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους που διατρέχει ένα σπίτι – από φυσικά φαινόμενα μέχρι καταστροφές και απώλειες λόγω κλοπής.

Η ασφάλεια κατοικίας μπορεί να γίνει είτε στο δικό σας εξοφλημένο ιδιόκτητο σπίτι είτε σε σπίτι που είναι αγορασμένο μέσω δανείου – σε αυτήν την περίπτωση θα αναζητήσετε την ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας.

Πως μπορώ να ξεκινήσω και να βρω φθηνή ασφάλεια online

Επισκεφθείτε το Asfaleies24.grκαι επιλέξτε τον τύπο ασφάλειας που επιθυμείτε – ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, υγείας, οικίας ή σκάφους.

Έπειτα η ιστοσελίδα θα σας ζητήσει κάποια βασικά στοιχεία και ακολούθως θα σας επιστρέψει τις τιμές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με τις καλύψεις που σας προσφέρουν.

Εσείς απλά κάνετε τη δική σας έρευνα και σύγκριση και καταλήγετε στην εταιρεία που επιθυμείτε.

Άμεσα, μέσα σε μόλις μερικά λεπτά μπορείτε να έχετε το καινούργιο σας συμβόλαιο στο e-mail, να το εκτυπώσετε και να είστε νόμιμος και ασφαλισμένος!