Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ασφάλεια αυτοκινήτου με όφελος έως 40%!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ασφάλεια αυτοκινήτου με όφελος έως 40%!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα είδος υπηρεσίας που όλο και περισσότεροι χρήστες και οδηγοί οχημάτων αναζητάνε online, με σκοπό τη μείωση του κόστους αλλά και του χρόνου ασφάλισης.

Ειδικότερα νέοι οδηγοί ή μικροί σε ηλικία, συνδέονται όλο και περισσότερο στις μηχανές αναζήτησης για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, με σκοπό να βρούνε την καλύτερη δυνατή προσφορά και φυσικά να εξοικονομήσουν χρήματα από τα πάγια – υποχρεωτικά – έξοδα ενός αυτοκινήτου.

Όπως γνωρίζουμε η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική σε ό,τι αφορά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν, ενώ μπορείτε να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπως επιθυμείτε, με εξτρά καλύψεις για τις δικές σας ανάγκες ακόμα και κάνοντας μια πλήρη μικτή ασφάλεια!

Η online ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει εξοικονόμηση όχι μόνο χρημάτων αλλά και χρόνου, καθώς με μια απλή εισαγωγή των ατομικών σας στοιχείων, μπορείτε άμεσα να δείτε τιμές και καλύψεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, σε ελάχιστο χρόνο!

Έτσι κάναμε και εμείς εδώ στο tharrosnews.gr και σας παρουσιάζουμε τον τρόπο που βρήκαμε να ασφαλιστούμε με όφελος έως και 40%!

Πως βρήκαμε ασφάλεια αυτοκινήτου με όφελος έως 40%

Αναζητώντας δεξιά και αριστερά πέσαμε σε αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν σύγκριση τιμών ανάμεσα σε ασφαλιστικές. Καταλήξαμε στην ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/ καθώς συγκρίναμε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες και επιπλέον είχε ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα χρήσης για εμάς ως χρήστες.

Αφού εισάγαμε τα στοιχεία που μας ζητούσε η πλατφόρμα, άμεσα είδαμε τιμές από τις μεγαλύτερες γνωστές και μη ασφαλιστικές εταιρείες. Εκεί μας πέσαν λίγο τα μαλλιά, καθώς η διαφορά μεταξύ της πιο φθηνής και της πιο ακριβής ασφάλειας, άγγιζε ακόμα και το 100% της τιμής – απίστευτη διαφορά!

Με την σύγκριση τιμών -και καλύψεων- όμως, μπορέσαμε να βρούμε τη φθηνότερη ασφάλεια αλλά και να εξοικονομήσουμε έως 40%!

Για να σας βγει η ασφάλεια αυτοκινήτου φθηνή, σας προτείνουμε να επιλέξετε ετήσια πακέτα ασφάλισης καθώς εκεί η εξοικονόμηση είναι τεράστια (έως και 40% σε σύγκριση με ένα π.χ. μηνιαίο πακέτο ασφάλειας.

Στην αναζήτηση που κάναμε, ψάξαμε για ασφάλεια αυτοκινήτου ενός Toyota Yaris με πρώτη άδεια το 2020 και ασφάλιση στη Μεθώνη.

Η πρώτη και καλύτερη τιμή – για αποκλειστικά βασική ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς εξτρά καλύψεις – ήταν στα 78€ ενώ η πιο ακριβή τιμή στα 155€  – διπλάσια ακριβώς!

Η τιμή αφορά 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτουενώ όπως είδαμε, μπορεί να πληρωθεί ακόμα και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αν επιλέξετε μηνιαία ασφάλιση, το κόστος είναι 10€ το μήνα για την πιο φθηνή προσφορά (ίδια εταιρεία με την ετήσια) και φτάνει έως και τα 21€ το μήνα. Καταλαβαίνετε πως σε σύγκριση με μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, η διαφορά είναι τεράστια!

Πέρα από τη βασική ασφάλεια, συγκρίναμε για το ίδιο όχημα, αξίας 10.500€, και πακέτα μικτής ασφάλισης.

Η πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτουκαλύπτει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις όπως για παράδειγμα να έχετε εμπλακεί σε ένα ατύχημα και να είστε ο υπαίτιος – εκεί η ασφαλιστική θα αποζημιώσει και εσάς και το άλλο αυτοκίνητο.

Εδώ θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή μόνο στο ποσό της απαλλαγής – αυτό καθορίζει σημαντικά τα τελικά ασφάλιστρα που θα κληθείτε να πληρώσετε ενώ στην ουσία είναι το ποσό της συμμετοχής σας στην κάθε ζημιά.

Αν έχετε για παράδειγμα απαλλαγή 500€, τότε τα πρώτα 500€ από κάθε ζημιά που θα γίνει με δική σας υπαιτιότητα, τα πληρώνετε εσείς και μετά αναλαμβάνει η ασφαλιστική.

Στο παράδειγμά μας, μια πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου θα σας κοστίσει από 226€ η φθηνότερη τιμή με απαλλαγή 500€ έως 380€ με την ίδια απαλλαγή πάλι.

Όπως βλέπετε, με μια απλή σύγκριση τιμών μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ από την ασφάλεια αυτοκινήτου σας και να κάνετε μια εξυπνότερη και πιο οικονομική επιλογή!

Ασφάλεια αυτοκινήτου online με 1 κλικ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr εδώ και κάντε ασφάλεια αυτοκινήτου σε 1 λεπτό, όπως ακριβώς την κάναμε και εμείς και εξοικονομήσαμε εκατοντάδες ευρώ από την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ενώ αν κολλήσετε κάπου, μπορείτε να καλέσετε την υποστήριξη πελατών για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε!