Προσωρινός ανάδοχος έργου «Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών»

Προσωρινός ανάδοχος έργου  «Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών»

Η «Έγκριση Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών”» αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας.

Στο απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΩΥΥΨΩΗΕ-ΜΒΕ, αναγράφεται καταληκτικά ότι η Ο.Ε. «Αποφασίζει ομόφωνα:

Α. Επικυρώνει το από 17-05-2021 Πρακτικό Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός ανάδοχος του έργου “Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών”, η ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ – ΦΩΚΑΣ ΦΡΑΓΓΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΟΛΟΚΑ Ο.Ε., με ποσοστό έκπτωσης 20,23%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης.

Β. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες-προσφέροντες του εν λόγω διαγωνισμού (άρθρο 4.1, περίπτ. θ’ της αριθ. 4615/20-04-2021 διακήρυξης).

Γ. Μετά την πάροδο δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης σε όλους τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (άρθρο 4.3, περίπτ. α’ της αριθ. 4615/20-04-2021 Διακήρυξης), να κληθεί ο προσωρινός ανάδοχος όπως υποβάλλει εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών (άρθρο 4.2, περίπτ. α’ της αριθ.4615/20-04-2021 Διακήρυξης), από την κοινοποίηση σχετικής ηλεκτρονικής ειδοποίησης – πρόσκλησης από τον κ. Δήμαρχο προς αυτόν, τα προβλεπόμενα στις κείμενες διατάξεις δικαιολογητικά προσωρινού αναδόχου και τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης, ως αποδεικτικά στοιχεία για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού του άρθρου 22 της αριθ. 4615/20-04-2021 διακήρυξης, καθώς και για την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής του άρθρου 23 αυτής.

Τα εν λόγω δικαιολογητικά υποβάλλονται από τον προσωρινό ανάδοχο ηλεκτρονικά, μέσω της λειτουργικότητας της Επικοινωνίας σε μορφή αρχείων pdf κι εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή τους θα προσκομισθούν υποχρεωτικά, σε έντυπη μορφή και σε σφραγισμένο φάκελο, όλα τα έγγραφα που απαιτείται να προσκομισθούν σε πρωτότυπη μορφή. Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 108/2021».