Το Euro 2021 έρχεται! Είστε (στοιχηματικά) έτοιμοι;

Το Euro 2021 έρχεται! Είστε (στοιχηματικά) έτοιμοι;

Το όνειρο κάθε φίλου του στοιχήματος είναι προ των πυλών! Το ραντεβού με τις καλοκαιρινές διοργανώσεις των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου (που ήταν κανονικά να διεξαχθεί πέρσι το καλοκαίρι) έρχεται τελικα στις οθόνες μας στις 11 Ιουνίου. Και μαζί μ ’αυτό οι άπειρες επιλογές για στοίχημα σε κάποια από τις νόμιμες σελίδες της χώρας. Πατήστε εδώ για να πάρετε μια γεύση από το τι έχει ήδη δημοσιευθεί σε αυτές και μην ξεχνάτε πως καθώς οι μέρες πλησιάζουν, περισσότερες αγορές θα εμφανίζονται και καλύτερες προσφορές θα διατίθενται.

Το παιχνίδι μεταξύ των στοιχηματικών σελίδων γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό στις μέρες μας. Τα εργαλεία που προσφέρονται στους παίκτες εξελίσσονται συνεχώς και κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι ευκαιρία για κέρδη με την προϋπόθεση πως θα παίξετε συνετά και προσεκτικά. Θα δούμε μαζί παρακάτω όλα τα τελευταία trends στο χώρο, για να σιγουρευτείτε πως είστε 100% έτοιμοι για την πανδαισία που έρχεται!

Εξελιγμένο cashout

Θεωρούμε δεδομένο πως αν έχετε παίξει έστω και μια φορά στοίχημα στη ζωή σας, θα γνωρίζετε ως τώρα τι σημαίνει και πως λειτουργεί το στοιχηματικό cashout. Αυτό όμως που ίσως δε γνωρίζετε είναι πως το τελευταίο 12μηνο οι εταιρίες έχουν εξελίξει σημαντικά το συγκεκριμένο εργαλείο. Πλέον έχουμε το Partial και το Auto Stop Loss Cashout, δηλαδή αυτοματοποιημένες επιλογές που λειτουργούν ευεργετικά για τους παίκτες. Ένα πραγματικό διαμάντι στα χέρια αυτών που θέλουν να στοιχηματίσουν έξυπνα αλλα ενδεχομένως να μην μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων. Γιαυτούς, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του auto cash out θα φροντίσουν ώστε να κλείσει το στοίχημα τους αυτόματα, βάση κάποιων ορίων κέρδους ή απωλειών. Ή αν κάποια άλλη συνθήκη επιτευχθεί.

Τα δικά σας ξεχωριστά στοιχήματα

Έχετε κάποια ιδέα για ποντάρισμα και ο μπουκ δεν έχει σκεφτεί πριν από εσάς για εσάς; Κανένα πρόβλημα! Οι στοιχηματικές εταιρίες παρέχουν πλέον – σχεδόν ανεξαιρέτως – τη δυνατότητα να φτιάξετε μια αγορά ακόμα και αν αυτή δεν υπάρχει. Με πατρίδα την Αγγλία, η δημιουργία στοιχημάτων κατά παραγγελία είναι μια μόδα που έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο την τελευταία δεκαετία. Και επειδή οι στοιχηματικές προσπαθούν πάντα να διαφοροποιούνται και να διευρύνουν τη γκάμα τους, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία όπου παρέχεται.

Ξεσκονίστε τα μαθηματικά σας

Στοίχημα σημαίνει αποδόσεις και περιθώρια κέρδους. Και αυτά με τη σειρά τους σημαίνουν μαθηματικά. Το να ξεσκονίσετε τα βιβλία με τις πιθανότητες και τη στατιστική θα πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα για εσάς. Ειδικά στον καιρό μας, που οι εταιρίες θα πιέσουν τα περιθώρια κέρδους τους στην προσπάθειά να είναι ανταγωνιστικές στην αγορά. Κάθε γκουρού του στοιχήματος εκεί έξω (και δεν είναι λίγοι) θα επιβεβαιώσει πως η επιτυχία στο συγκεκριμένο «σπορ» έρχεται με συγκεκριμένους τρόπους, οι οποίοι συνοψίζονται στα παρακάτω:

  • Κατανοήστε τα βασικά μαθηματικά γύρω από τις αποδόσεις, τα χάντικαπ και τη γκανιότα
  • Ορίστε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για κάθε μέρα, εβδομάδα ή διοργάνωση
  • Συγκρίνετε αποδόσεις και μην παίρνετε απερίσκεπτα ότι σας προσφέρουν οι στοιχηματικές
  • Αν έχετε όρεξη για μελέτη, τότε ίσως να θελήσετε να εντρυφήσετε στη θεωρία του Value Betting
  • Μην παρασύρεστε από Ενισχυμένες αποδόσεις, προσφορές και κυρίως από απερίσκεπτες συμβουλές. Διαβάστε καλά τους Όρους & Προϋποθέσεις
  • Μελετήστε κάθε αγώνα και κάθε στοιχηματική αγορά ξεχωριστά
  • Ορίστε σαφή όρια απωλειών ή απόσυρσης κερδών

Όλοι όσοι ασχολούνται με το «σπορ» του στοιχήματος και διαγράφουν καλή πορεία σε αυτό, θα συμφωνήσουν πως το να μάθετε τα βασικά του καλού παίκτη ίσως είναι στην αρχή περίπλοκο και κουραστικό. Μόλις όμως γίνετε Master στα παραπάνω, είναι σίγουρο πως θα δείτε το στοίχημα με διαφορετικό μάτι. Η άφθονη ποδοσφαιρική δράση στο Euro και οι 20 μέρες που έχουμε για την έναρξή του σας δίνουν άπλετο χρόνο να προετοιμαστείτε.