Με συγκεντρώσεις και φωταγωγήσεις η Καλαμάτα υποδέχεται τους πρωταθλητές της!

Με συγκεντρώσεις και φωταγωγήσεις η Καλαμάτα υποδέχεται τους πρωταθλητές της!

Ποτέ μια ήττα δεν ήταν τόσο αδιάφορη όσο η σημερινή που γνώρισε η Καλαμάτα στο Αιγάλεω με σκορ 2-0… Το άσχημο αποτέλεσμα μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Football League όχι μόνο δεν στοίχισε στην τοπική μας ομάδα, αλλά σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Ρόδου από τη Σαντορίνη (1-2) οδήγησε τη Μαύρη Θύελλα στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου (32 β. έναντι 27 β.). Η Μαύρη Θύελλα είναι η πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου 2020-2021, εκπληρώνοντας ένα όνειρο πολλών ετών, με ένα τρόπαιο που έρχεται να δώσει προστιθέμενη αξία στην, ούτως ή άλλως, εξασφαλισμένη άνοδο στη Β’ Εθνική. Η Καλαμάτα θα κάνει φινάλε για φέτος την άλλη εβδομάδα (πιθανότατα Σάββατο) υποδεχόμενη στο Στάδιο της Παραλίας τον Ιάλυσο, σε ένα ματς που θα αποτελέσει τη φιέστα του πρωταθλητή.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι στην Αττική απέναντι στον …κακό δαίμονα που λέγεται Αιγάλεω, το κεκτημένο από το προηγούμενο ματς με την Καλλιθέα προβάδισμα των +5 πόντων επέτρεψε στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο να ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες, δίνοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής.  Οι γηπεδούχοι αντίθετα ήθελαν πολύ τους βαθμούς για να διασφαλίσουν την παραμονή της και ο Μπαρμπαρούσης αποδείχθηκε ο άνθρωπος του αγώνα, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ (37’, 88’) που έφεραν την πολυπόθητη νίκη.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Π. Βλάχος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Σ. Βλάχος, Πινιώτης, Χαντί (56′ Κασνέτση), Σταματάκης (76′ Τσίτσαρης), Μπαρμπαρούσης, Οικονομόπουλος (57′ Οκάν), Τσιλιγκίρης (86′ Λάσκαρης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Αραμπατζής, Παναγιώτου, Καρούτης (60′ Μαρκόφσκι), Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Σαλίν (72′ Ηλιόπουλος), Νατσιόπουλος, Κέρι (60′ Σουμπίνιο), Τριανταφυλλάκης (60′ Παυλίδης), Φελίπε, Αλεξόπουλος (60′ Μπουσμπίμπα).

Δύο σημεία υποδοχής

Η ομάδα φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας Kalamata Gate 5 Official σε ανακοίνωσή της πανηγυρίζει “Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές” και καλεί σε συγκέντρωση σε δύο σημεία υποδοχής:

«Σήμερα όλος ο ασπρόμαυρος λαός δίνει το παρών στα διόδια των Αρφαρών ώρα 22:30 για να ακολουθήσουμε το πούλμαν της ομάδας μέχρι το Horizon Blue…

Όποιος δεν μπορεί να δώσει το παρών στα Αρφαρά, να έρθει κατευθείαν στο ξενοδοχείο στις 23:00, θα στηθεί ένα τρελό πάρτι…

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!».

Ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Βασιλόπουλου

Ο φίλαθλος Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέδωσε θερμή συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία της Μαύρης Θύελλας που θα γιορταστεί με φωταγωγήσεις:

«Η ομάδα της πόλης μας, η μεγάλη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ και μαθηματικά στη Super League 2. Ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια 11 χρόνια μετά! Ύστερα από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας, τα «λιοντάρια» μας τα κατάφεραν!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φιλάθλους! Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους.

Προς τιμήν της ομάδας θα φωταγωγηθούν όλα τα δημοτικά κτήρια.

Και του χρόνου ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!».

Νότιος Όμιλος

Η βαθμολογία

1              Καλαμάτα           32           16-7

2              ΑΣ Ρόδου            27           18-15

3              ΑΟ Επισκοπής   26           15-10

4              Ιάλυσος Ρόδου 24           16-18

5              ΑΣ Σαντορίνης  24           14-14

6              Καλλιθέα            22           18-13

7              Αιγάλεω              22           14-14

8              Νίκη Βόλου         21           18-14

9              Αστέρας Βλαχιώτη          19           14-13

10           Ασπρόπυργος   8              10-32

Η τελευταία αγωνιστική

Ασπρόπυργος – ΑΣ Ρόδου

Καλαμάτα – Ιάλυσος

Αστέρας Βλαχιώτη – ΑΣ Σαντορίνης 2020

Αιγάλεω – Καλλιθέα

ΑΟ Επισκοπής – Νίκη Βόλου