Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Καλαμάτας

perimetrikos

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας στον αυτοκινητόδρομο.

Τα μέτρα κρίθηκαν απαραίτητα για να εκτελεσθούν εργασίες ετήσιας τακτικής συντήρησης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση:

-Από τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου και ώρα 9.00 έως την Τρίτη 8 Ιουνίου και ώρα 16.00, αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο χρονικό αυτό διάστημα η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου της Σπάρτης

-Από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 9.00 έως την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, και ώρα 22.00, αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου της Σπάρτης.