Απονομή υποτροφίας στη μνήμη «Παναγιώτη Φωτέα»

Απονομή υποτροφίας  στη μνήμη «Παναγιώτη Φωτέα»

Συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου, η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη «Παναγιώτη Φωτέα», με χορηγό το «Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου». Θέμα της συνεδρίασης ήταν η επιλογή του δικαιούχου φοιτητή/τριας Νομικών ή Πολιτικών Σπουδών, με έτος εισαγωγής 2020, για τη χορήγηση της υποτροφίας.

Συμμετείχαν ακόμη τα μέλη της Επιτροπής Δημήτριος Πολίτης (πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ως εκπρόσωπος του Δήμου), Νικόλαος Ζαχαριάς (καθηγητής, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), Αναστασία Μηλίτση-Νίκα (φιλόλογος, ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου) και Σωτήριος Φωτέας (νομικός, ως εκπρόσωπος της οικογένειας Φωτέα).

Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2020, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, τον Σταθόπουλο Νικόλαο του Παναγιώτη, απόφοιτο του 4ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, επιτυχόντα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, αποφάσισε για τη συνέχιση των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών επιτυχόντων παρελθόντων ετών.