Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δρόμους της Καλαμάτας

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δρόμους της Καλαμάτας

Παρατείνονται με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μεσσηνίας οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης σε δρόμους της Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες για τη βελτίωση εγκάρσιων τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων».

Οι φάσεις 1 και 2 του έργου ολοκληρώθηκαν και απομένουν οι υπόλοιπες, οι οποίες θα διαρκέσουν έως 8 Αυγούστου.

Παράταση ρυθμίσεων
Σύμφωνα με την απόφαση του αστυνομικού διευθυντή, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Από σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 (Φάσεις  3ην και 4):

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Δαμοφώντος μεταξύ των οδών Ύδρας και Μαρίας Μπασακάρη, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Δαμοφώντος μεταξύ των οδών Μαρίας Μπασακάρη και παρ. Μακεδονίας, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

-Τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου και την Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021 (Φάσεις 5η  και 6):

Απαγόρευση στροφής οχημάτων από την οδό Ψαρών στις οδούς Αριστείδου και παρ. Ψαρών, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αριστείδου μεταξύ των οδών Ψαρών και Μαρίας Μπασακάρη, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

-Από τη Δευτέρα 2 έως και την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 (Φάσεις 7η και 8η):

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αριστείδου μεταξύ των οδών Ύδρας και Θεμιστοκλέους, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.

Υποχρεωτική αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Αριστείδου στην οδό Σπετσών, με εξαίρεση την πρόσβαση από και προς τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όταν είναι εφικτό.