Survival games στο Δήμο Οιχαλίας

Survival games  στο Δήμο Οιχαλίας

Μετά και το κλείσιμο των σχολείων και τον περιορισμό των αθλητικών δραστηριοτήτων κι έχοντας ως γνώμονα την ευχαρίστηση των παιδιών ο Δήμος Οιχαλίας αποφάσισε τη διεξαγωγή των αγώνων επιβίωσης (survival games) την προσεχή Δευτέρα, 2 Αυγούστου, στις 7.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιγαλά, με δωρεάν είσοδο. 

«Το πιο γνωστό παιχνίδι της επικαιρότητας», σημειώνεται, «είναι εδώ! Ένας ξεχωριστός και διασκεδαστικός τρόπος άθλησης για όλες τις ηλικίες που βοηθά να συνεργαστούν, να γελάσουν, να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να συναγωνιστούν, να νιώσουν την πρόκληση, να δοκιμαστούν στους στόχους, στον αγώνα, στην ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να βιώσουν και να παίξουν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης του πραγματικού survivor! Πάντα με την προβλεπόμενη ασφάλεια για όλους τους παίκτες!».

Τράπεζα Αλληλεγγύης
Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου με σκοπό τη διανομή τους σε άπορες οικογένειες, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.