Τελετή αποφοίτησης μαθητών της Γ΄Λυκείου πραγματοποίησαν τα εκπαιδευτήρια Μπουγά

Τελετή αποφοίτησης μαθητών της Γ΄Λυκείου πραγματοποίησαν τα εκπαιδευτήρια Μπουγά

Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

«Μέσα σε κλίμα συγκίνησης», όπως περιγράφεται, «αποχαιρετήσαμε τους απόφοιτους πλέον μαθητές του σχολείου μας, θυμηθήκαμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχηθήκαμε καλή πορεία στο δρόμο που ο καθένας έχει επιλέξει για τον εαυτό του.

Την ίδια βραδιά είχαμε τη χαρά να τιμήσουμε κι έναν παλιό απόφοιτο, μαθητή του σχολείου μας, τον Νικόλαο Ξεροβάσιλα. Ο Νίκος φοίτησε στο σχολείο μας από την Α΄ Δημοτικού έως και τη Γ΄ Λυκείου. Αποφοίτησε το 2010, έδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το 2019, σε ηλικία 26 ετών, έπειτα από εξετάσεις, κατατάχθηκε 13ος σε σειρά επιτυχίας και προσελήφθη στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Αποτελεί, μάλιστα, έναν από τους νεότερους νομικούς που εργάζεται στο χώρο αυτό.

Ο κ. Μπουγάς τού παρέδωσε, ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησής μας, τιμητική – αναμνηστική πλακέτα για το ήθος και την αριστεία του.

Στη συνέχεια ο Νίκος απευθύνθηκε στους αποφοίτους, τους μίλησε για την πορεία που τους περιμένει μετά το σχολείο και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τις επιλογές που θα κληθούν να κάνουν στο μέλλον.

Η παρουσία του ήταν τιμή για εμάς και η πορεία του μας γεμίζει υπερηφάνεια αποτελώντας πρότυπο και παράδειγμα για τις επόμενες γενιές μαθητών.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τους μαθητές μας να παραλαμβάνουν τους απολυτήριους τίτλους τους».