Ο Μεσσήνιος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος της ΚΕΕΕ

Ο Μεσσήνιος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος της ΚΕΕΕ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Μεσσήνιος στην καταγωγή, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξελέγη χθες ομόφωνα νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Στην πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος της ΚΕΕΕ ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι αναλαμβάνει «στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή για το επιχειρείν, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας αλλά και των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών» και πως η ευθύνη «γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό στίβο και τον επιμελητηριακό θεσμό».

Μεταξύ άλλων, κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε το σκόπελο και να οδηγήσουμε την επιχειρηματικότητα και την οικονομία σε νέους αναπτυξιακούς δρόμους. Μόνο με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο προς όλους».

«Τα προβλήματα των επιχειρήσεων δεν μπορούν να περιμένουν. Απαιτείται να επιλυθούν εδώ και τώρα. Ξεκινάμε όλοι μαζί την προσπάθεια για μία νέα πορεία. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», σημείωσε.