Π.Ε. Μεσσηνίας: Συνάντηση Αναστασόπουλου-Γιαννακοπούλου

Π.Ε. Μεσσηνίας: Συνάντηση Αναστασόπουλου-Γιαννακοπούλου

Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία κατάγεται από τη Μεσσηνία.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα Γιαννακοπούλου σχετικά με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νομό, καθώς και για την ενεργή συμμετοχή και οικονομική στήριξη της Περιφερειακής Αρχής σε όλες τις υγειονομικές μονάδες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Ένα ακόμα θέμα στο οποίο έγινε αναφορά ήταν οι πρόσφατες πυρκαγιές από τις οποίες επλήγη η Μεσσηνία. Η δε Περιφερειακή Αρχή στάθηκε αρωγός με τις ενέργειές της κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και έπειτα από αυτές, χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά μηχανήματα, διανέμοντας ζωοτροφές στους πληγέντες κτηνοτρόφους και προωθώντας παράλληλα αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ακολούθως έγινε αναλυτική συζήτηση και ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε όλα τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται στο νομό, αλλά και όσα έχουν προγραμματιστεί προς υλοποίηση. Συγκεκριμένα, στάθηκε στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, σε λιμενικά έργα, σε έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας κ.λπ.

Τέλος, δήλωσε ότι «ο αριθμός των υλοποιούμενων έργων είναι μεγάλος και για πρώτη φορά η Μεσσηνία παίρνει το μερίδιό της, δηλαδή αυτό που της ανήκει»

Από την πλευρά της, η κα Γιαννακοπούλου συνεχάρη τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη για το έργο που σήμερα επιτελείτε στο νομό και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτρια στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Δήλωσε δε χαρακτηριστικά: «Θέλω να με θεωρείτε ως έκτη βουλευτή της Μεσσηνίας».

Ιδιαιτέρα για το τελευταίο ο αντιπεριφερειάρχης την ευχαρίστησε θερμά.