Αναβολή της παράστασης σύγχρονου χορού “ATAVISM”

Αναβολή της παράστασης  σύγχρονου χορού “ATAVISM”

Αναβάλλεται η διεξαγωγή της προγραμματισμένης, για σήμερα στα Φιλιατρά παράστασης χορού “ATAVISM”, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριφυλίας, που υπογράφει ο πρόεδρός της και δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Όπως αναγράφεται: «Με δεδομένη την παράταση των περιοριστικών μέτρων στη Μεσσηνία μέχρι 16/9 στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας, σύμφωνα με το από 9/09/2021 δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη παράσταση σύγχρονου χορού στον Αγιώργη Φιλιατρών στις 11/09 με τίτλο “Πολιτισμικός Αταβισμός”, με συνδιοργανωτή το Μορφωτικό Σύλλογο “Πυρσός”. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι δημόσιος, μη επαγγελματικός, μη ελεγχόμενος και απαγορευτικός για συνάθροιση άνω των 20 ατόμων.

Πέραν και πρωτίστως της κοινωνικής ευθύνης και υποχρέωσης για την προστασία της υγείας των πολιτών την οποία έχει ο Δήμος, το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για το μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση.

Ο ορισμός νέας ημερομηνίας της διοργάνωσης θα γίνει με νέα απόφαση του Δ.Σ., όταν τα μέτρα αρθούν οριστικά».