Με καλαματιανή συμμετοχή το Acropolis Rally 2021

Με καλαματιανή συμμετοχή  το Acropolis Rally 2021

Το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει έπειτα από απουσία ετών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά τον κόσμο είναι μεγάλο.

Από τους φετινούς αγώνες δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Καλαματιανός οδηγός αγώνων – αστυνομικός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Γιάννης Πλάγος, ο οποίος, με συνοδηγό τον Άλκη Ρέντη, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ΕΛΑΣ, έχοντας -μεταξύ άλλων- την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Μάλιστα, χθες στο γραφείο του δημάρχου Καλαμάτας διεξήχθη σχετική εκδήλωση, με αφορμή την τοπική συμμετοχή. Ο δε ομογενής Γιάννης Χρήστου είναι και ο μεγάλος χορηγός της όλης προσπάθειας και συμμετοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογη εκδήλωση που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα, σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος -μεταξύ άλλων- είχε αναφέρει ότι η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε τοπικό επίπεδο, αλλά και παρουσίες σε αγώνες που διαφημίζουν την περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει μια προσπάθεια και μία συμμετοχή με χρώμα μεσσηνιακό, σε έναν αγώνα εμβληματικό, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για την παγκόσμια κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το ιστορικό ράλι Ακρόπολις, το οποίο επανήλθε στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και στην προβολή και τη διαφήμιση που έρχεται σε συνέχεια τέτοιων δράσεων, ενώ υπογραμμίστηκε και το θέμα της οδικής ασφάλειας και της οδηγικής παιδείας, που πρέπει να αποτελεί για όλους προτεραιότητα.

Το EKO Acropolis Rally του 2021 θα «πατήσει» σε τρεις διαφορετικές Περιφέρειες από αύριο, καθώς το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές σε Αττική, Πελοπόννησο, αλλά και Στερεά Ελλάδα, όπου και θα βρίσκεται το «κέντρο» του.