Ράλι Ακρόπολις: Διατηρεί τη 2η θέση στην RC4 μετά τις τρεις πρώτες ειδικές το δίδυμο Πλάγος -Ρέντης

Ράλι Ακρόπολις: Διατηρεί τη 2η θέση στην RC4 μετά τις τρεις πρώτες ειδικές το δίδυμο Πλάγος -Ρέντης

Προσαρμοσμένο στις καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» το φετινό επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του το νωπό έδαφος και τις λασπομαχίες.

Με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ο ιστορικός αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά την διασκεδαστική Super Stage συνεχίστηκε με τις ειδικές σε Λουτράκι 1 και 2 και Πίσια για να ολοκληρωθεί αργότερα το απόγευμα με εκείνες σε Λιβαδειά και Ελάτεια.

Η πρώτη ειδική «Λουτράκι 1» κόπηκε αφού τα αυτοκίνητα αδυνατούσαν να διανύσουν τα τελευταία χιλιόμετρα, ενώ στην ειδική διαδρομή «Λουτράκι 2» δεν έλειψαν τα ευτράπελα με θεατές στις απαγορευμένες ζώνες που οδήγησαν την διοργανώτρια στην απόφαση της οριστικής διακοπής της.

Η συμμετοχή των Γιάννη Πλάγου και Άλκη Ρέντη με τα «χρώματα» της Ελληνικής Αστυνομίας κερδίζει έως τώρα τις εντυπώσεις και παρά τις δυσκολίες λόγω των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών και του βαρύ τερέν, το μαχητικό δίδυμο βρίσκεται στα ψηλά της κατάταξης στην κατηγορία RC4. Μετά τις τρεις πρώτες ειδικές κατατάσσεται στη δεύτερη θέση και ευελπιστεί για καλύτερες επιδόσεις στη συνέχεια.

«Προχωράμε και προσπαθούμε να επιβιώσουμε», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλάγος που προσδοκά στις τρεις εναπομένουσες ειδικές να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά. Όλα αυτά εν όψει Λαμίας, όπου το σκηνικό θα είναι πάλι λασπώδες και οι μάχες στα Ελληνικά βουνά θα δοθούν «σώμα με σώμα».

Το σημερινό πρόγραμμα
7.05 Παύλιανη 1, 8.40 Καρούτες 1, 11.00 Ελευθεροχώρι 1, 14.05 Παύλιανη 2, 15.40 Καρούτες 2, 18.00 Ελευθεροχώρι 2.