Προβολή της Καλαμάτας στο Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από τη συμμετοχή του Ι. Πλάγου

Προβολή της Καλαμάτας στο Ράλλυ Ακρόπολις μέσα από τη συμμετοχή του Ι. Πλάγου

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που θα συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, στο λιμάνι Καλαμάτας.

Το πλήρωμα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, αποτελούν ο Μεσσήνιος στην καταγωγή αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Πλάγος στη θέση του οδηγού και ως συνοδηγός ο Άλκης Ρέντης.

Σημειώνεται ότι την προσπάθεια στηρίζει και ο Δήμος Καλαμάτας, με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο να τονίζει -μεταξύ άλλων- ότι «ο Δήμος στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στηρίζει διοργανώσεις σε τοπικό επίπεδο αλλά και συμμετοχές που προβάλλουν την περιοχή μας, όπως αυτή στο Ράλλυ Ακρόπολις».

Στήριξη και από τοπικές επιχειρήσεις – επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Athanasiou Group Η απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα και ακόμα περισσότερο τις μελλοντικές δεν είναι άλλη από τη συλλογική προσπάθεια για να διευρυνθούν οι ορίζοντες και να καταστούν οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας εφικτές. Εξάλλου οι επιτυχίες δεν ήταν ποτέ υπόθεση του ενός. Η ισχύς έρχεται πάντοτε εν τη ενώσει. Μια τέτοια σύμπραξη δυνάμεων μεταξύ Επιχειρηματικότητας και Αθλητισμού που χαρακτηρίζει τη μεσσηνιακή συμμετοχή στο επετειακό ράλι ακρόπολις, την καθιστά πιο ξεχωριστή και το σημαντικότερο πιο ισχυρή.

Εδώ και χρόνια η τοπική κοινωνία και οι επιχειρήσεις της αποτελούν σημαντικό σύμμαχο και αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Μεσσήνιος οδηγός αγώνων ταχύτητας Γιάννης Πλάγος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Φέτος απολαμβάνοντας της ίδιας και μεγαλύτερης αποδοχής και στήριξης επιστρέφει δυναμικά στο θεσμό του Ράλι Ακρόπολις θέλοντας να κάνει νέα όνειρα πραγματικότητα, διεκδικώντας με αξιώσεις την πολυπόθητη πρωτιά στην κατηγορία του.

Η Athanasiou Group έχοντας την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικά για τη μηχανοκίνηση, την οποία άλλωστε υπηρετεί για περισσότερο από δυο δεκαετίες, αποτελεί έναν εκ των πρώτων συμμάχων του Γιάννη Πλάγου στο μεγάλο όνειρο και στόχο που έχει αναλάβει να προβάλλει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Μεσσηνίας έξω από τα τοπικά σύνορα αναδεικνύοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του για την τοπική κοινωνία.

Ο οδηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, μόλις λίγες ημέρες πριν τις τελικές δοκιμές, κάνοντας ένα διαφορετικό… pit stop στις εγκαταστάσεις της Athanasiou Group αντάλλαξε ευχές και… άντλησε ενέργεια πριν τον σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς.
Σε αυτό τον αγώνα είναι όλοι μαζί.