Σεμινάριο από το ΚΑΕΜ για «Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών της ελιάς»

Σεμινάριο από το ΚΑΕΜ για «Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών της ελιάς»

Την έναρξη των εγγραφών για το πρώτο σεμινάριο της περιόδου Σεπτεμβρίου 2021 – Ιουνίου 2022, με αντικείμενο την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών της ελιάς, ανακοίνωσε το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωπόνους και παραγωγούς μικρής ή μεγάλης κλίμακας και έχει ως σκοπό την εμβάθυνση στα θέματα που αφορούν στην προστασία της ελιάς και την εξοικείωση των συμμετασχόντων με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα. Στη διάρκειά του οκτώ καταξιωμένοι επιστήμονες και στελέχη του κλάδου της ελαιοκομίας θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Είναι δε διάρκειας 12 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom το χρονικό διάστημα 9-20 Σεπτεμβρίου.

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και το κόστος  συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 27210 25700, μέσω e-mail στο info@kaem.gr, www.kaem.gr/seminars/ και στο Γραφείο του ΚΑΕΜ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

Να σημειωθεί πως το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016 από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή – Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του Κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα της Μεσσηνίας. Οι δε υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Επίσης, προσφέρει συμβουλευτική ίδρυσης νέας και ανάπτυξη υπάρχουσας επιχείρησης.