Υποψήφιος για τη «ΝΟΔΕ» Μεσσηνίας ο Γιάννης Δούζης

Υποψήφιος για τη «ΝΟΔΕ»  Μεσσηνίας ο Γιάννης Δούζης

Υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας (γνωστή σε όλους ως ΝΟΔΕ), έθεσε ο ιατροδικαστής και πρώην πρόεδρος της «Φάρις», Ιωάννης Δούζης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του.

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της που είναι ταμειακώς ενήμερα.

Ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Δούζης αναφέρει: «Καταθέτω σήμερα ενώπιόν σας την πεποίθησή μου ότι στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, υπάρχει ένα τέρμα και μια νέα αφετηρία.

Υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες του παράταξής μας και πάντα λειτουργώ με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδό της. Σέβομαι και τιμώ την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους και κάθε μέλους της οργάνωσής μας. Γνωρίζω ότι ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόσο τη μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων όσο και των ιδεών. Αυτή η ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ενεργοποίηση της κομματικής μας οργάνωσης.Άλλωστε, διαχρονικά για τη Νέα Δημοκρατία η ανανέωση αποτελούσε όρο επιβίωσης.

Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, καινοτόμο, πρωτοποριακό και προοδευτικό, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Αυτός ήταν και είναι ο ρόλος του κόμματος που οραματίστηκε και υλοποιεί από το 2016 ο πρόεδρός μας και πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι αυτός ο ίδιος δρόμος που οραματίζομαι και δεσμεύομαι προσωπικά, αλλά κυρίως μαζί με τους συνεργάτες μου ότι θα ακολουθήσουμε.

«Αναγέννηση»
Η υποψηφιότητά μου έχει ως γνώμονα την αναγέννηση της Διοικούσας Επιτροπής, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της ενότητας, της σύμπνοιας και της ομοψυχίας.

Δεσμεύομαι για μια Διοικούσα Επιτροπή:

Με σύνθεση απόψεων, συλλογικότητα και ανοικτές διαδικασίες.

Με εξωστρέφεια, ώστε η κομματική λειτουργία να υπηρετεί την τοπική κοινωνία αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προσφέροντας λύσεις

Με συστράτευση σε όλες τις προσπάθειες φορέων και συλλόγων του νομού, που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της οικονομίας του και στην ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων.

Που θα έχει τις πόρτες της πάντα ανοιχτές σε όλους ανεξαιρέτως και θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας.

Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σας καλώ σε προσωπική ενεργοποίηση ώστε την 24η Οκτωβρίου με τη καθολική συμμετοχή μας να αναδείξουμε τις αρετές της δημοκρατικής οργάνωσης. Σας καλώ όλοι μαζί να θέσουμε την ημερομηνία αυτή ως τη νέα αφετηρία για το κόμμα μας στη Μεσσηνία. Σας καλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μεσσηνίας».

Της Βίκυς Βετουλάκη