Πρόστιμα σε κατάστημα και ανεμβολίαστους πελάτες στην Καλαμάτα

Πρόστιμα σε κατάστημα και  ανεμβολίαστους πελάτες στην Καλαμάτα

Πελάτες χωρίς να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης είχαν επιτρέψει να βρίσκονται στο εσωτερικό του από ένα κατάστημα ίντερνετ καφέ στην Καλαμάτα.

Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι τέσσερις πελάτες δε διέθεταν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έτσι στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ και στους τέσσερις πελάτες βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις με πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Γενικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Παρασκευή επιβλήθηκαν 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση καραντίνας και διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους καταστημάτων.

Το δε Σάββατο, σε επίπεδο Περιφέρειας, επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση καραντίνας, βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους καταστημάτων και δύο παραβάσεις σε επιβάτες λεωφορείου για έλλειψη των απαραίτητων πιστοποιητικών.

Τέλος, την Κυριακή σε επίπεδο Περιφέρειας υπήρξε σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή επταήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ βεβαιώθηκε μία παράβαση στον πελάτη και τέσσερις παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους καταστημάτων. Επιπλέον, δύο παραβάσεις σε επιβάτες λεωφορείου ΚΤΕΛ για στέρηση απαραίτητων πιστοποιητικών.