Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Πρόεδρος ξανά ο Κώστας Μαργέλης – Όλο το Συμβούλιο

Δικηγορικός  Σύλλογος Καλαμάτας: Πρόεδρος ξανά ο Κώστας Μαργέλης – Όλο το Συμβούλιο

Ξεπέρασε το 80% η συμμετοχή των δικηγόρων –μελών στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, με μοναδικό υποψήφιο για τη θέση του προέδρου τον Κώστα Μαργέλη, ο οποίος θα αναλάβει και πάλι καθήκοντα από την 1η του έτους. Από τους 345 εγγεγραμμένους ψήφισαν 278 και βρέθηκαν 259 έγκυρα ψηφοδέλτια, 6 άκυρα και 13 λευκά.

Αποτελέσματα εκλογών
Σε ό,τι αφορά το 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατά σειρά ψήφων εκλέγονται οι:

Λάμπρος Μαρίνης 131, Χρυσόθεμις Αμανατίδη 128, Γιώργος Αλεξόπουλος 128, Σταματίνα Νακοπούλου 120, Όλγα Θεοδώρου 111, Δημήτρης Καούνης 97, Γιώργος Σκούλικας 91, Χαράλαμπος Αβραμίδης 90, Κώστας Αθανασόπουλος 87, Χρήστος Κουτσουρούπας 85.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν: Μαρία – Αικατερίνη Βεζυρέα 80, Αθανάσιος Μακαρούνης 77, Ελένη Ορφανού 76, Ανδρέας Μάρκου 73, Παναγιώτης Μουργής 73, Κωνσταντίνος Μουζάκης 63, Ηλίας Ξυδέας 60, Κωνσταντίνα Κουτσούλη 56, Μαρία Κανελλοπούλου-Σκρεπέτη 48, Χριστόφορος Πανταζόπουλος 47, Χρήστος Χριστόπουλος 46 και Αναστασία Λιόκουρα 45.

Η θητεία του προέδρου και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τετραετής και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Δήλωση Κ. Μαργέλη
Μετά τη νέα εκλογή του ο Κώστας Μαργελης, προέβη στην εξής δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δικηγόρους Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με για τέταρτη φορά στην τιμητική θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο.  Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και διάθεση. Υπόσχομαι ότι θα ασχολούμαι με πίστη και αφοσίωση κάθε μέρα για την επίλυση των θεμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και των μελών του.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, πρόεδρος, Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και δικηγόροι, θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο “σήμερα”, αλλά και το ασφαλές “αύριο” του λειτουργήματος μας, με τους δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας.

Κλείνοντας είναι καθήκον μου να συγχαρώ για άλλη μία φορά τον εξαιρετικό και απερχόμενο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τον Περικλή Ξηρογιάννη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους».