Δήμος Τριφυλίας: Ανακαλούν απόφαση διαγωνισμού «Δημοτικής Οδοποιίας Αετού»

Δήμος Τριφυλίας: Ανακαλούν απόφαση διαγωνισμού «Δημοτικής Οδοποιίας Αετού»

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μέρες από τη λήψη, κατά πλειοψηφία, απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, με πρόσθετους όρους που πρότεινε ο αντιδήμαρχος κ. Βλάχος, για το διαγωνισμό «Δημοτικής Οδοποιίας Αετού» και χθες εξεδόθη πρόσκληση για συνεδρίαση της Ο.Ε. τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης τη «Μερική ανάκληση της αριθ. 256/2021 αποφάσεως Οικονομικής Επιτροπής και επανακαθορισμός των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Δημοτική Οδοποιία Αετού”»!

Ενδιαφέρον έχει να γίνει γνωστό τι ακριβώς αφορά η μερική ανάκληση της απόφασης και ποια είναι η εισήγηση για το θέμα!

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αναγράφονται στην πρόσκληση της συνεδρίασης, έχουν ως εξής: Έγκριση της αριθ. 2190/2021 αποφάσεως δημάρχου Τριφυλίας σχετικά με τη μετακίνηση του με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ 1847 υπηρεσιακού οχήματος. Έγκριση ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Τριφυλίας με τον ΟΑΕΔ με σκοπό τη λειτουργία του Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στη Δ.Ε. Φιλιατρών Δήμου Τριφυλίας, από 01/1/2022 έως 31/12/2022 και Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης Προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Αετού».

Η 51η τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας, σύμφωνα με την πρόσκληση, θα είναι μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη), ενώ «ορίζεται ως προθεσμία ενημέρωσης του πρόεδρου Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής των μελών στη συνεδρίαση η Δευτέρα 8/11/2021 & ώρα 11.00 π.μ.».