ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ: Εκτός συναγωνισμού συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κρήτης ο Λαζαρίδης

ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ: Εκτός συναγωνισμού συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κρήτης ο Λαζαρίδης

Για τη συμμετοχή του Καλαματιανού πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη 19-21 Νοεμβρίου στην Χερσόνησο Κρήτης, μας πληροφορούν οι υπεύθυνοι του αθλητικού συλλόγου για άτομα με ειδικές ανάγκες, ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ:

“Δυστυχώς ο αθλητής μας δεν αγωνίστηκε επίσημα, για διαδικαστικούς λόγους που θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα. Έτσι ο αθλητής μας, που ήταν εκ των φαβορί για τον τίτλο, μπήκε εκτός συναγωνισμού στο 2ο γκρουπ όπως προέκυψε η κλήρωση. Έκανε μόνο νίκες στο γκρουπ, χωρίς να χάσει γκέιμ, όμως δεν ήταν δυνατόν να αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Η ομάδα τένις του συλλόγου μας αποτελείται από 5 αθλητές,  οι 4 εξ αυτών στην Καλαμάτα (Λαζαρίδης, Χαλούλος, Παναγόπουλος, Στεφανούρης) και ένας στην Σαντορίνη (Δαμασκηνός).

Οι προπονήσεις των αθλητών της πόλης μας είναι καθημερινές στο γηπέδο τένις του συλλόγου μας με την επίβλεψη της προπονήτριας Ελίνας Χατζή, του γυμναστή Γιώργου Πολίτη και των προπονητών του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΓΣ που έχουν αναλάβει την Εκγύμναση, Φυσική κατάσταση και Ενδυνάμωση των αθλητών κάνοντας χρήση και του Δημοτικού σταδίου.

Κρατάμε τις όμορφες στιγμές από τους αγώνες, την εξαιρετική διοργάνωση, δίνουμε συγχαρητήρια στην ΕΑΟΜ ΑμεΑ, στους διοργανωτές, διαιτητές, συμμετέχοντες και νικητές και υποσχόμαστε να επανέλθουμε το 2022  Δυνατοί και Περισσότεροι.

Συνεχίζουμε Δημιουργικά εντός και εκτός κορτ”.