Καλαμάτα: Ενθαρρυντική η κίνηση στα καταστήματα τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων

Καλαμάτα: Ενθαρρυντική η κίνηση στα καταστήματα  τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έλαβαν οι έμποροι της Καλαμάτας από τις δύο πρώτες μέρες που ισχύουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, ενώ πιστεύουν ότι θα υπάρξει καλή κίνηση όλη την περίοδο λόγω και των καλών προσφορών που έχουν τα καταστήματα της πόλης.

Όπως σημείωσε ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Γιώργος Εγγλέζος, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν προχθές Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Τη δε Κυριακή 7 Νοεμβρίου τα καταστήματα, προαιρετικά, θα μπορούν να είναι ανοιχτά από τις 11.00 το πρωί έως και τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Ικανοποιητικές εκπτώσεις
Ο κ. Εγγλέζος τόνισε ότι τα μηνύματα από τις πρώτες δύο μέρες είναι πολύ ενθαρρυντικά και ο κόσμος έχει ανταποκριθεί. «Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει έξω, να έρθει στα καταστήματα και να ψωνίσει», συμπλήρωσε ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.

Όσο για τα ποσοστά των εκπτώσεων, όπως συμπλήρωσε, κυμαίνονται σε αρκετά καλά επίπεδα για τις πρώτες αυτές μέρες. Πρόσθεσε, δε, ότι το στοκ εμπόρευμα που υπάρχει σωρευμένο στα καταστήματα από πέρυσι λόγω του lockdown, θα διατεθεί με μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και θα υπάρξει ικανοποίηση στους καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Τήρηση μέτρων
Παράλληλα, ο κ. Εγγλέζος υπογράμμισε ότι όλοι οι καταστηματάρχες συνεχίζουν να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν καθορισθεί και ο κόσμος δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται να πάει στα καταστήματα να ψωνίσει. «Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα με τον ίδιο τρόπο, γιατί βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά και στην περιοχή μας, ενώ όλοι ευχόμαστε να μη χειροτερέψουν. Ο κόσμος γενικά ακολουθεί τα μέτρα. Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε. Πρώτα η υγεία και μετά η οικονομία», κατέληξε ο κ. Εγγλέζος.

Της Βίκυς Βετουλάκη