Πρόγραμμα Προβολών από 25/11 έως 1/12

Πρόγραμμα Προβολών από 25/11 έως 1/12

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI (HOUSE OF GUCCI)
Υπόθεση: Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τί κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τί είναι ικανή μια οικογένεια να κάνει προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.
Είδος: Κοινωνική Περιπέτεια,
Διάρκεια: 157’.
Σκηνοθεσία: Ρίνλτεϊ Σκοτ.
Πρωταγωνιστούν: Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο.
Πέμπτη 25/11: 20:30 (2D)Παρασκευή 26/11: 20:30 (2D)Σάββατο 27/11: 20:30 (2D)Κυριακή 28/11: 20:30 (2D)Δευτέρα 29/11: 20:30 (2D)Τρίτη 30/11: 20:30 (2D)Τετάρτη 1/12: 20:30 (2D)ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ 2 (THE ADDAMS FAMILY 2)
Υπόθεση: Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία, οι Άνταμς μπερδεύονται ξανά σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά, με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα που θα βρουν στο διάβα τους. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη μακάβρια φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν τη σκοτεινιά και την εκκεντρικότητά τους, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Οι γονείς της φαμίλιας, η Μορτίσια και ο Γκόμεζ, νιώθουν απογοητευμένοι που έχουν παραμελήσει τα παιδιά τους, τα οποία μεγαλώνουν παρακάμπτοντας τα οικογενειακά δείπνα και απασχολούνται μόνο με μακάβρια παιχνίδια τρόμου. Για να αναθερμάνουν τους οικογενειακούς δεσμούς, αποφασίζουν να μπουν όλοι μαζί στο Στοιχειωμένο τροχόσπιτο και να κάνουν κάτι ανήκουστο, να πάνε οικογενειακές διακοπές! Μάλιστα, θα αφήσουν τη Γιαγιά πίσω στο σπίτι, μόνη της… Η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους βγάλει από την ασφάλεια του σπιτιού τους και θα τους φέρει σε επαφή με πολλούς ανυποψίαστους χαρακτήρες. Τι θα μπορούσε, ενδεχομένως, να πάει στραβά;
Είδος: Κινούμενα Σχέδια,
Διάρκεια: 93’.Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον, Λόρα Μπρουσό.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Τζίνη Παπαδοπούλου, Βασίλης Σαφός, Λυδία Τζανουδάκη, Θάνος Λέκκας, Παύλος Χρυσανθίδης, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Κώστας Δαρλάσης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Ζωή Πετράκη, Κώστας Αποστολίδης, Φώτης Πετρίδης, Πάνος Αποστολόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Άρης Αβραμέας.Σάββατο 27/11: 18:00 (2D)Κυριακή 28/11: 18:00 (2D)ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943
Υπόθεση: Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.
Είδος: Κοινωνική,
Διάρκεια: 99’.
Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος.
Πρωταγωνιστούν: Μαξ Φον Σίντοφ, Άστριντ Ρους, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Μάρτιν Λάερ, Αλις Κρίγκε, Τόμας Αράνα, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής.
Πέμπτη 25/11: 21:15 (2D)Παρασκευή 26/11: 21:15 (2D)Σάββατο 27/11: 21:15 (2D)Κυριακή 28/11: 21:15 (2D)Δευτέρα 29/11: 21:15 (2D)Τρίτη 30/11: 21:15 (2D)Τετάρτη 1/12: 21:15 (2D)

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS)
Υπόθεση: Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο. Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί. Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ. Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια: 107’.Σκηνοθεσία: Τομ Μακ Γκραθ.Χαρίζουν τις φωνές τους: Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Ειρήνη Μακρή, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ζωή Πετράκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Ηλίας Ζερβός, Φοίβος Ριμένας.Σάββατο 27/11: 18:30 (2D)Κυριακή 28/11: 18:30 (2D)ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ 3: ΛΟΥΓΚΕΡΥ
πόθεση: Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά. Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας. Ακολουθώντας την οικογένεια Αγγελιδάκη σε βάθος 25 χρόνων, θα ξετυλιχθεί ένα κουβάρι περίπλοκων σχέσεων και λεπτών ισορροπιών, με τη σταδιακή αποξένωσή τους να τους στιγματίζει βαθιά. Πώς αλήθεια επηρεάζει ο πλούτος τους ανθρώπους; Μπορούν όλα να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη;
Είδος: Κοινωνική,
Διάρκεια: 127’.
Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους.Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιωργής Τσουρής, Ερρίκος Λίτσης, Νίκος Χίλιος, Έφη Γούση, Μάνος Ιωάννου, Κυριακή Γάσπαρη, Δημήτρης Μακαλιάς, Ισίδωρος Σταμούλης, Χρήστος Ευθυμίου, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Σοφία Μανωλάκου, Νίκη Λάμη, Μαρία Οικονόμου, Γιώργος Ζώης, Κυριακή Στούρου, Γιώργος Γαρνάβος, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου, Σπύρος Μπιμπίλας, Οδυσσέας Σταμούλης, Χάρης Σώζος, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μίνα Χειμώνα, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Νότα Παρούση, Κωνσταντίνος-Στέλιος Συντιχάκης, Δάφνη Βάρδα, Βάϊος Κορομπύλιας, Μανώλης Βάρδας, Άννυ Κολομίσα, Κέλλυ Καραμανωλάκη.
Πέμπτη 25/11: 21:00 (2D)Παρασκευή 26/11: 21:00 (2D)Σάββατο 27/11: 19:00 (2D)Κυριακή 28/11: 21:00 (2D)Δευτέρα 29/11: 21:00 (2D)Τρίτη 30/11: 21:00 (2D)Τετάρτη 1/12: 21:00 (2D)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ 3: GHOSTBUSTERS: LEGACY (GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE)
Υπόθεση: Στη νέα ταινία Ghostbusters: Legacy μια μαμά και τα δύο παιδιά της μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη όταν αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που τους άφησε πίσω ο παππούς τους.

Είδος: Κωμική Περιπέτεια,
Διάρκεια: 124’.
Σκηνοθεσία: Τζέισον Ρέιτμαν.
Πρωταγωνιστούν: Φιν Γούλφχαρντ, Μακένα Γκρέις, Κάρι Κουν, Πολ Ραντ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον, Σελέστ Ο’Κόνορ, Άνι Ποτς.
Σάββατο 27/11: 21:30 (2D)
PREVIEW ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ