The Residences Kalamata: Αλλάζει τα δεδομένα στην τουριστική διαμονή

The Residences Kalamata: Αλλάζει τα δεδομένα στην τουριστική διαμονή

Η διαμονή στην Καλαμάτα αποκτά νέο προορισμό. Η νέα πρόταση αφορά στο σύγχρονο συγκρότημα διαμερισμάτων The Residences Kalamata, το οποίο βρίσκεται μιαν ανάσα από το κέντρο της πόλης, δίνοντας άλλη διάσταση σε όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα για τα καταλύματα φιλοξενίας.

Άλλωστε, ο συνδυασμός βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας φιλοξενίας, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στον επισκέπτη, ορίζουν τις βασικές αρχές του συγκροτήματος.

Εκλεκτικές επιλογές

Ταξιδιώτες ή εργαζόμενοι, μεγαλύτεροι ή μικρότεροι, όλοι βρίσκουν το καταφύγιό τους σε έναν από τους έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων του συγκροτήματος.

Στον ισόγειο χώρο, το αρτοποιείο τέταρτης γενιάς Χρηστέα, που είναι ανοιχτό για διαμένοντες ή μη, παρέχει μεγάλη ποικιλία γύρω από τον άρτο και τα τοπικά αρτοποιήματα, έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Παράλληλα, όσοι διαμένοντες αναζητούν ένα ευχάριστο ξεκίνημα για τη μέρα τους μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους στον ειδικά διαμορφωμένο αίθριο χώρο του συγκροτήματος.

Βραχυχρόνια ή μακροχρόνια φιλοξενία

Η νέα πρόταση του The Residences Kalamata, μέσα από τα 31 πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες που διαθέτει, έρχεται να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών του, είτε επισκέπτονται την Καλαμάτα για επαγγελματικούς λόγους είτε η πόλη αποτελεί σταθμό των διακοπών τους.

Τα ιδιαιτέρως προσεγμένα διαμερίσματα προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, διαθέτοντας δυναμική βραχυχρόνιας ή μακροχρόνιας φιλοξενίας μέχρι και 100 διαμενόντων. Άνετοι χώροι, φιλικοί προς τα κατοικίδια, ευρύχωρα ιδιωτικά μπαλκόνια και ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ είναι το αποτέλεσμα της ανάγκης να είναι ο άνθρωπος, πάντα, στο επίκεντρο των υπηρεσιών του συγκροτήματος.

Business time

Οι μοντέρνες και καλοσχεδιασμένες επιλογές μεταξύ των δωματίων Superior Queen Room εμβαδού 27 τ.μ., Standard Studio 30 τ.μ. και Superior Studio 35 τ.μ., διαθέτουν εξίσου τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες. Παράλληλα, ξεχωρίζουν για τη λειτουργική τους διάταξη.

Αν η διαμονή στο συγκρότημα είναι επαγγελματικής φύσεως, η υψηλή ταχύτητα πρόσβασης στο internet, η δορυφορική LCD τηλεόραση και ο εργονομικός σχεδιασμός των δωματίων θα καλύψουν στο έπακρο τις εργασιακές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με την ευχάριστη παραμονή.

Deluxe & Family Apartments

Εδώ, η ξεχωριστή διαμονή έρχεται να συναντήσει την αυθεντικά ελληνική έννοια της φιλοξενίας. Οι επιλογές ανάμεσα στις δύο σουίτες, Family Suite Apartment εμβαδού 43 τ.μ. ή Junior Suite Apartment 50 τ.μ., καθώς και Deluxe Apartment εμβαδού 58 τ.μ., προσφέρουν άνεση και χαλάρωση στις διακοπές ή μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η εσωτερική διακόσμηση, αρμονικά σχεδιασμένη, και οι υψηλές παροχές εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Τα μεγάλα υπνοδωμάτια, η άνεση του ευρύχωρου σαλονιού, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το ξεχωριστό μπάνιο είναι μερικές από τις παροχές που προσδίδουν αύρα ζεστασιάς και ηρεμίας κατά τη διαμονή στο συγκρότημα.

///

Το The Residences Kalamata, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής, εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου & Κιλκίς,

Καλαμάτα – 24 134

+30 6938 818054

www.theresidenceskalamata.gr,

@theresidenceskalamata